Κι άλλες προκρίσεις στο Λονδίνο «βλέπει» ο Ποστιλιόνε

Με το βλέμμα στο Λονδίνο προετοιμάζονται οι αθλητές και αθλήτριες της κωπηλασίας, υπό την καθοδήγηση του Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Με το βλέμμα στο Λονδίνο προετοιμάζονται οι αθλητές και αθλήτριες της κωπηλασίας, υπό την καθοδήγηση του Τζιάνι Ποστιλιόνε. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας τόνισε: «Η προετοιμασία της ομάδας πηγαίνει καλά. Αυτό το χειμώνα είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με δύο αθλητές της τετρακώπου. Η ομάδα ωστόσο είναι συγκεντρωμένη, αφού μετά τον 3ο αγώνα αξιολόγησης μπαίνουμε πλέον στην αγωνιστική περίοδο. Πρώτος αγώνας θα είναι η ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία, στις 14 και 15 Απριλίου, όπου και θα στείλουμε όλα τα πληρώματα που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς από τον προολυμπιακό αγώνα της Λουκέρνης. Πιστεύω τα πληρώματά μας να παρουσιαστούν πολύ γρήγορα και πολύ δυνατά. Το σημαντικό ωστόσο είναι οι αθλητές μας να είναι σε καλή φόρμα, αισιόδοξοι και καλά προετοιμασμένοι».

Επίσης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κορυφαία κωπηλάτρια του 2011, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, τόνισε: «Τα πράγματα βαίνουν καλώς. Κάποια μικροπροβλήματα με τραυματισμούς που είναι μέσα στο πρόγραμμα ξεπεράστηκαν και συνεχίζουμε κανονικά την προπόνηση. Προσωπικά είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τη δουλειά που έχω κάνει. Πιστεύω ότι δεν θα δούμε σύντομα δείγματα της δουλειάς που έχουμε κάνει, αφού είμαστε ακόμη αρκετά “φορτωμένοι” από προπόνηση. Νομίζω ότι η πραγματική μας εικόνα θα βγει από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης και μετά. Είμαστε σε καλό δρόμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.