«Χάνω τον Παναθηναϊκό»

Τις αρχικές εκτιμήσεις περί απώλειας του υπολοίπου της περιόδου, λόγω της θλάσης που υπέστη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, διέψευσε η ετυμηγορία γιατρών για τον Φράνσις Ντίκο.

Τις αρχικές εκτιμήσεις περί απώλειας του υπολοίπου της περιόδου, λόγω της θλάσης που υπέστη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, διέψευσε η ετυμηγορία γιατρών για τον Φράνσις Ντίκο. Ο τελευταίος θα μείνει τελικά εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γκανέζος (!), μέσω διαδικτύου: « Μόλις βγήκα από το γραφείο του γιατρού. Θα χάσω τον επόμενο μεγάλο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ετυμηγορία: Δύο εβδομάδες εκτός, προκειμένου να είμαι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με την Τρίπολη», έγραψε στο twitter. Επομένως ο Μασάδο θα επιστρέψει στο δίδυμο Σανκαρέ – Λαζαρίδη, ενώ πάντα διαθέσιμος για τη συγκεκριμένη θέση είναι και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Στο μεταξύ νέα αναβολή πήρε η υπόθεση της προσφυγής του Κάρλος Τόχα κατά του Αρη. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής φαίνεται να τα βρίσκει με την ΠΑΕ και αυτό που απομένει είναι να του καταβληθεί η πρώτη δόση από τα συμφωνηθέντα (περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, το συνολικό ποσό της οφειλής), προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή η οποία πήρε νέα δικάσιμο για τις 2 Απριλίου.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.