Γιάννου: «Πρώτοι στα play off»

Την έξοδο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League επιθυμεί ο Απόστολος Γιάννου.

Την έξοδο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League επιθυμεί ο Απόστολος Γιάννου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη 4-0 επί της Κέρκυρας, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο Γιάννου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν χάρηκε το χθεσινό παιχνίδι με την εικόνα της ομάδας: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν όλοι σοβαροί. Θέλαμε πολύ τη νίκη και νομίζω ότι φάνηκε αυτό. Όταν πετυχαίνεις τέσσερα γκολ, ευχαριστιέσαι πιο πολύ το ματς. Ξέραμε ότι σε κάποια παιχνίδια δεν μπαίναμε καλά από την αρχή. Είχαμε στο μυαλό μας, να μπούμε από το ξεκίνημα δυνατά και αυτό κάναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και αυτό έφερε τα τέσσερα γκολ».

Για το συνδυασμό των αποτελεσμάτων: «Δε συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο στο δικό μας στόχο, που ήταν η νίκη. Δεν κοιτάξαμε τι έγινε στα άλλα ματς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο καλό ή η Κέρκυρα τόσο κακή: «Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Οταν σκοράρεις γρήγορα, ανοίγεται ο αντίπαλος και έτσι φτάσαμε στη νίκη πιο εύκολα».

Για τις διαφορές της ομάδας σε σχέση με το Αγρίνιο: «Το ξεκίνημα. Στα πρώτα 20 λεπτά, θέλαμε να μπούμε δυνατά. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, δε ρίξαμε το ρυθμό και σκοράραμε και άλλα τέρματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, είτε είναι 0-0, είναι 2-0».

Για το γκολ του Γκαρσία: «Πάντα είναι έκπληξη ένα τέτοιο γκολ. Είναι σπάνιο ένα τέτοιο γκολ. Ξέρουμε ότι το προσπαθεί ο Πάμπλο και του βγήκε αυτήν τη φορά».

Για τη δική του εμφάνιση: «Είμαι ευχαριστημένος. Έπαιξα σε διαφορετική θέση από ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Χρειάστηκε να κάνω και άλλα πράγματα από το να σκοράρω. Μου βγήκε, αλλά πρέπει να συνεχίσω έτσι».

Για το λόγο που ήταν εκτός αποστολής στα δύο προηγούμενα: «Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Δεν το συζήτησα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας στην Τούμπα. Θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Ελπίζω την Κυριακή να έρθει και να μας βοηθήσει».

Για το στόχο: «Η θέση στην πεντάδα δε νομίζω πως είναι εξασφαλισμένη ακόμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, σοβαροί και να παίρνουμε νίκες. Να δουλεύουμε καθημερινά και να είμαστε φορμαρισμένοι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στα πλέι οφ. Εννοείται πως ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Θέλουμε από τώρα και αυτό ζητήσαμε και χθες, να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα στα παιχνίδια. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς παίκτες και μπορούμε αν το κάνουμε».

Για το δικό του απολογισμό: «Είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Θέλω δουλειά γιατί δεν είναι εύκολο από τη μία μέρα στην άλλη να παίζεις στον ΠΑΟΚ».

Για τη διαφορά της Τούμπας με τα εκτός έδρας: «Έχει να κάνει με τη συγκέντρωση. Δε μπαίνουμε τόσο καλά στα παιχνίδια στην Τούμπα και μας έχει στοιχίσει. Στα εκτός έδρας ξεκινάμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην Τούμπα και πιστεύω θα το κάνουμε από εδώ και πέρα. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, αλλά δεν υπάρχει εξήγηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.