Μαλεζάς, Αζεβέντο, Μακ …

Τρεις προφανείς εκρεμμότητες απασχολούν το ρόστερ της ομάδας για το προσεχές καλοκαίρι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαια – τουλάχιστον – και για την επόμενη σεζόν.

Τρεις προφανείς εκρεμμότητες απασχολούν το ρόστερ της ομάδας για το προσεχές καλοκαίρι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαια – τουλάχιστον – και για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τους Στέλιο Μαλεζά, Μάρτσιο Αζεβέντο και Ρόμπερτ Μακ. Τα συμβόλαια των δυο πρώτων ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο, όπως και ο δανεισμός του διεθνούς Σλοβάκου επιθετικού. Η αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού θα γίνει από τον καθ’ ύλη αρμόδιο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ραζβάν Λουσέσκου. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, είναι αυτός που θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών του και θα καταθέσει εγγράφως τις εισηγήσεις του για την προσεχή σεζόν. 
 
Ανάμεσά τους όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με συμβόλαια συνεργασίας και για τα επόμενα χρόνια, καθώς δεν ήταν ο Ρουμάνος αυτός ο οποίος διαμόρφωσε το ρόστερ της φετινής ομάδας. Με τους σημαντικότερους αγώνες ολόκληρης της χρονιάς όλοι έχουν τα περιθώρια να δείξουν και ν’ αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση και για την επόμενη σεζόν. Αλλωστε υπήρξε περίπτωση ποδοσφαιριστή του οποίου η απόδοση δεν ήταν η αναμενόμενη μέχρι τα μέσα της σεζόν, όμως οι μετέπειτα εμφανίσεις του έβαλαν τους ανθρώπους της ομάδας σε δεύτερες σκέψεις. Σ’ ότι αφορά πάντως το μέλλον των τριών, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο από τώρα. 
 
Για το κέντρο της άμυνας πολλά μπορεί να γράφονται και να λέγονται αλλά την απόλυτη προτεραιότητα έχουν οι Βαρέλα – Κρέσπο, με τον Μαλεζά να έχει ανταποκριθεί στις περιπτώσεις που κλήθηκε ν’ αντικαταστήσει οποιονδήποτε. Πολλά θα παίξουν ρόλο. Στην περίπτωση του Αζεβέντο, υπάρχει η προοπτική επιστροφής του Δημήτρη Γιαννούλη, όμως και πάλι απαιτείται δεύτερη λύση στη συγκεκριμενη θέση, που εξ ανάγκης έχει καλυφθεί φέτος από τον Βιεϊρίνια. Αν λοιπόν, οι ικανότητες του Βραζιλιάνου αριστερού οπισθοφύλακα καλύπτουν την τεχνική ηγεσία και συμφωνηθεί ο ρόλος που θα του δοθεί, δεν αποκλείεται τίποτα. Πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, από την οποία κι αγωνίζεται ως δανεικός στην Τούμπα. Η ρωσική ομάδα τον κοστολογεί στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα πάντα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων, όπου κι οι διαπροσωπικές σχέσεις διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.