Θα ενεργοποιήσει την οψιόν για τον Λιβάγια

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον Μάρκο Λιβάγια στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο και για αυτό τον λόγο θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον Μάρκο Λιβάγια στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο και για αυτό τον λόγο θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσφορά του Κροάτη επιθετικού την εφετινή σεζόν και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να καταβάλουν στη Λας Πάλμας, τα χρήματα που προέβλεπε η συμφωνία των δυο ομάδων, το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε αποκτηθεί ο Λιβάγια με τη μορφή δανεισμού. 

Το κόστος της μετεγγραφής θα φτάσει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η προθεσμία ενεργοποίησης της ρήτρα λήγει στις 15 Ιουνίου. Ο Λιβάγια φέρεται από την πλευρά του να έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν τις 700 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, θα προβλέπεται στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.