«Τρέχει» για να προλάβει τη ρεβάνς με την Κρίενς ο Μεγαλοοικονόμου

Με αισιοδοξία και προσμονή προετοιμάζονται οι παίκτες του Διομήδη Αργους για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με την Κρίενς στο Λουτράκι, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ.

Με αισιοδοξία και προσμονή προετοιμάζονται οι παίκτες του Διομήδη Αργους για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με την Κρίενς στο Λουτράκι, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ. Η ελληνική ομάδα είχε αποσπάσει ισοπαλία 28-28 στην Ελβετία και πλέον χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία με μικρότερο σκορ στη ρεβάνς, προκειμένου να περάσει στους «4» της διοργάνωσης.

«Πονοκέφαλο» για τον προπονητή του Διομήδη, Δημήτρη Δημητρούλια, αποτελεί η κατάσταση του Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου. Ο διεθνής πίβοτ τραυματίστηκε στα πλευρά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο ματς και ακολουθεί εντατική θεραπεία, αλλά ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος ότι, παρά τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να αισθάνεται, θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. Ο 28χρονος παίκτης είχε βρεθεί και πέρυσια στα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης, με τη φανέλα της ΑΕΚ, τώρα όμως ελπίζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. «Σίγουρα οι προϋποθέσεις φέτος είναι καλύτερες από πολλές απόψεις, και φυσικά από το γεγονός ότι πέρσι στο πρώτο ματς εκτός έδρας είχαμε χάσει 28-22 από την Παρτιζάν. Δεν επαναπαυόμαστε, η Κρίενς είναι ομάδα με ταλέντο. Ο Μπελιάνσκι έπαιξε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη Σερβία πριν ένα μήνα», επισήμανε ο Μεγαλοοικονόμου και συνέχισε:

«Το εκτός έδρας ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς. Μας βγήκαν σχεδόν τα πάντα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Οι διαιτητές πιστεύω ήταν σκληροί μαζί μας, αλλά κοιτάξαμε να μην ασχοληθούμε μαζί τους. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε και αυτό στα μέτρα μας και καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η Κρίενς είναι αμιγώς επαγγελματική ομάδα, αλλά τους ξαφνιάσαμε με την απόδοσή μας. Είχαν δει τα παιχνίδια μας με την πολωνική Μίελετς, άρα γνώριζαν τις αγωνιστικές μας ικανότητες, ίσως όμως δεν περίμεναν να δείξουμε τόσο πάθος και ψυχή. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, αυτοί έχουν το άγχος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά, πιστεύω ότι θα χαρούμε στο τέλος».

Από την πλευρά του, ο διεθνής εξτρέμ Νίκος Σαμαράς σχολίασε: «Η Κρίενς είναι μία πολύ καλή ομάδα, πολύ καλύτερη από τις Πορτόβικ και Μίελετς που αντιμετωπίσαμε στους προηγούμενους γύρους. Για τα χαντμπολικά δεδομένα διαθέτει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Είναι ένα επαγγελματικό σύνολο, έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Σκανδιναβίας (σ.σ. Τόρμπεν Βίντερ), ο οποίος είχε βοηθό τον Ούλφ Σέφερτ. Αγωνιστικά μπορέσαμε και χτυπήσαμε στις αδυναμίες τους. Είχαμε μία ολοκληρωμένη παρουσία. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς και η ψυχολογία μας θα είναι καλύτερη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.