Αθανασιιάδης: «Δε το χαίρομαι το βραβείο»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της 24ης αγωνιστικής κι επιβραβεύτηκε από τον κόσμο με το αντίστοιχο βραβείο της διοργανώτριας αρχής, που προκύπτει κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας των φιλάθλων.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της 24ης αγωνιστικής κι επιβραβεύτηκε από τον κόσμο με το αντίστοιχο βραβείο της διοργανώτριας αρχής, που προκύπτει κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας των φιλάθλων. Ο 24χρονος επιθετικός το παρέλαβε από τον Γιάννη Κιόση, εκπρόσωπο της Regency Casino – εκ των χορηγών του ΠΑΟΚ – αμέσως μετά το τέλος της Σαββατιάτικης προπόνησης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ψήφο του και τα βραβεία που κερδίζω. Το θέμα είναι πως είναι ένα βραβείο για ένα γκολ που δε χάρηκα που το πέτυχα. Η ομάδα ήταν στο 0-3, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και είναι …. ότι δεν το χαίρεσαι. Μακάρι να έρθουν κι άλλα βραβεία αλλά να τα χαιρόμαστε».

– Ηταν το πιο όμορφο γκολ στη μέχρι τώρα καριέρα σου;
«Πιστεύω ναι … μέχρι να έρθει το επόμενο. Είναι το πιο όμορφο».

– Πρώτος σκόρερ της ομάδας και συνεχίζεις. Στόχος;
«Ο στόχος είναι …. εντάξει τον είχα βάλει κι από το καλοκαίρι, να πετύχω διψήφιο αριθμό γκολ. Από τη στιγμή που το έχω πετύχει μέχρι στιγμής μακάρι να φτάσω περισσότερα».

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό δήλωσε:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εχω δηλώσει κι άλλες φορές πως σ’ αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το καταφέραμε να το κάνουμε ούτε με τον Αστέρα Τρίπολης, ούτε με τον ΟΦΗ, ούτε με την Κέρκυρα στα εντός έδρας παιχνίδια και δεχτήκαμε κάποιες ήττες, κάποιους βαθμούς που χάσαμε. Το παν είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

– Γενικά αισθάνεστε μέσα στ’ αποδυτήρια πολύ μεγάλη την ανάγκη να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες για να μπείτε με την καλύτερη συγκομιδή στα πλέι οφ;
«Σίγουρα κι αν δείτε τ’ αποτελέσματα στους αγώνες που χάσαμε στην Τούμπα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς σ’ αυτή τη θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αν δε χάναμε τόσους βαθμούς. Μακάρι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

– Οτι δεν έχετε πετύχει φέτος εντός το έχετε καταφέρει εκτός, κάτι που επιβεβαιώνει και το σχετικό σερί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Υπάρχει εξήγηση;
«Ούτε εμείς μπορούμε να δώσουμε κάποια εξήγηση. Λυπόμαστε κι εμείς που χάνουμε βαθμούς μέσα στην Τούμπα αλλά όπως σας είπα δεν μπορώ να σας δώσω κάποια εξήγηση. Κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε το λόγο».

– Ενα τέτοιο σερί πως λειτουργεί στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή;
«Πιστεύω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ώστε να κερδίσεις ένα, δυο, τρία παιχνίδια γιατί έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπαίνεις στους αγώνες πολύ διαφορετικός».

– Συνεπώς αυτό ισχύει και για τον αυριανό αγώνα …
«Σίγουρα … σίγουρα γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

– Υπάρχει άγχος ή πίεση;
«Άγχος …. Πίεση υπάρχει, άγχος δε νομίζω. Το καλό είναι να έχεις το ενεργητικό άγχος, όχι το άλλο που θα σε πάρει από κάτω. Πιστεύω ότι αύριο θα το έχουμε και θα κερδίσουμε», ολοκλήρωσε ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.