Μπακασέτας: “Το πιστέψαμε μετά το Καραϊσκάκη” (video)

Η ΑΕΚ πίστεψε ακόμα περισσότερο στο πρωτάθλημα μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη όπως είπε ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην εκπομπή "Ώρα των Πρωταθλητών".

Η ΑΕΚ πίστεψε ακόμα περισσότερο στο πρωτάθλημα μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη όπως είπε ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην εκπομπή “Ώρα των Πρωταθλητών”.

Aναλυτικά:

«Είναι φυσιολογικό να παίξει έτσι ο Πλατανιάς όταν μπαίνει μια ομάδα όπως η ΑΕΚ ή οι άλλες μεγάλες στο γήπεδό του, εμείς σκοράραμε με τον Λάζαρο, χάσαμε ευκαιρίες για ένα πιο μεγάλο σκορ, λίγο ο τερματοφύλακας του Πλατανιά και λίγο η αστοχία μας έφεραν το τελικό αποτέλεσμα. Στα περισσότερα παιχνίδια φέτος, σπάνια απειλούμαστε, έτσι λειτουργούμε ως ομάδα, με πρέσινγκ για να παίρνουμε ξανά την μπάλα, να μην την αφήνουμε στην κατοχή του αντιπάλου και να δημιουργούμε ευκαιρίες.

Πάντα έκανα επιπλέον προπόνηση στα σουτ, ακόμα περισσότερο τώρα, με προβληματίζει ότι αστοχώ αν και έγιναν κάποιες καλές επεμβάσεις απόψε. Ίσως είναι και λίγο στο μυαλό μου, όταν ηρεμήσω θα γίνουν όλα πιο εύκολα. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλει ο κόσμος πρωτάθλημα και Κύπελλο, το θέλουμε κι εμείς, θα μου επιτρέψετε να μην μιλήσω πολύ για τον Λεβαδειακό γιατί υπάρχει ακόμα μπροστά μας η Λάρισα. Θα είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι ανεπανάληπτο αυτό που θα γίνει με τον Λεβαδειακό, για αυτό παλεύουμε όλοι από την αρχή και είμαστε φυσικά ακόμα στην πρίζα.

Αυτές τις συνθήκες θέλουμε και είμαστε προετοιμασμένοι να το γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, όλοι μαζί, αν πάνε όλα καλά. Πιστέψαμε πραγματικά στο πρωτάθλημα μετά το Καραϊσκάκη, όμως το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τρίπολη και θέλαμε τη νίκη, αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν τα πιο σημαντικά για διαφορετικούς λόγους. Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ του Γιακουμάκη, όμως μου άρεσε και η αντίδρασή μας με τον Πανιώνιο, στα πρώτα 30 λεπτά παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ φέτος με τις αποφάσεις, τα παιχνίδια που δεν έγιναν, σε γήπεδα που δεν έχουν καλό χόρτο. Πρέπει να διορθωθούν πολλά, για εμένα να αρχίσουμε με το να παρθούν πιο αυστηρά μέτρα και να τηρούνται κανονικά. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, αυτή είναι η δουλειά μας, λέγονται και γράφονται τόσα, αλλά εμείς δεν ασχοληθήκαμε με τίποτα, κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, νομίζω το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος αυτό.

Η νίκη μας αυτή είναι αφιερωμένη στον Πάρη Μπάμπη, ένα παιδί από την δεύτερη ομάδα μας που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στην προπόνηση, του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και τον περιμένουμε να γυρίσει κοντά μας και να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, το αποψινό αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο στον Πάρη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.