Ανανεώνει ο Μαρινάκης

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς κατάφερε να πείσει τον Αντρέα Στραματσιόνι, πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς κατάφερε να πείσει τον Αντρέα Στραματσιόνι, πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο νεαρός μπακ δεν υπολογίζονταν πριν λίγες ημέρες από τον Ιταλό τεχνικό, όμως τελικά κατάφερε μέσα από τις προπονήσεις να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και πλέον θα παραμείνει στο ρόστερ των «πράσινων», μετά την απόφαση για την αποδέσμευση του Γενς Βέμερ. Μάλιστα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» αναμένεται να καλέσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή για διαπραγματεύσεις, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τα επόμενα χρόνια. 

Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των αποδεσμεύσεων. Οι «πράσινοι» περιμένουν να αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Στραματσιόνι, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των παικτών, στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό, που άφησε ο τραυματισμός του Σέρχιο Σάντσεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.