Μαύρος: “Είμαι εδώ…”

Ο Θωμάς Μαύρος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει και διοικητικά την ΑΕΚ αρκεί το πλάνο που θα τεθεί να τον ικανοποιεί.

Ο Θωμάς Μαύρος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει και διοικητικά την ΑΕΚ αρκεί το πλάνο που θα τεθεί να τον ικανοποιεί. Ο παλαίμαχος άσος της “Ενωσης” μίλησε στην «Ώρα των Σπορ για όλα όσα απασχολούν την ΑΕΚ και τα δικά του σχέδια. Αναλυτικά, είπε για:

Την παρουσία του κόσμου: «Την Κυριακή θα είμαι στο γήπεδο. Όλοι μας πρέπει να είμαστε. Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Όλα όσα έχουν γίνει έχουν μικρύνει την ΑΕΚ και αγωνιστικά. Δεν γίνεται να έρχονται στο ΟΑΚΑ και να κερδίζουν την ΑΕΚ ομάδες της πλάκας. Είναι απαγορευτικό ακόμη και που το σκέφτονται αυτό πριν το ματς. Εμείς τους έχουμε δώσει αυτό το δικαίωμα. Παλιά ερχόντουσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κοιτούσαν πώς θα δεχτούν όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ. Καταλαβαίνω και δικαιολογώ τον κόσμο που έχει απομακρυνθεί από όλα αυτά. Και αυτή η αποστροφή του κόσμου έχει κοστίσει στην ΑΕΚ. Έχει μεγαλώσει επικίνδυνα η απόσταση κόσμου-ομάδας. Αυτό είναι το χειρότερο».

Την κατάσταση στην ομάδα: «Είναι πραγματικά απογοητευτική, τρομακτική θα μπορούσα να πω. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό το λέω και το πιστεύω απόλυτα. Δεν μπορεί να το χωνέψει το μυαλό μου πώς βρίσκεται εδώ που βρίσκεται τώρα. Δεν γίνεται να μην μπορούν να συνεννοηθούν οι μέτοχοι για να βρεθεί μια λύση. Αυτά τα πράγματα είναι ντροπή. Πρέπει η ΑΕΚ να βγει από το διοικητικό σκοτάδι στο οποίο έχει εγκλωβιστεί, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Δεν πάει άλλο».

Τους λόγους που η ΑΕΚ έφτασε σε αδιέξοδο: «Έγινε κακοδιαχείριση, αλλιώς δεν θα φτάναμε στο σημείο αυτό. Έχουν γίνει τρομερά λάθη όλα αυτά τα χρόνια και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Αποδείχτηκε πως αυτοί που διοικούσαν την ΑΕΚ δεν μπορούσαν να φτιάξουν ομάδα. Μπορεί να μην είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο».

Το πώς μπορεί να βγει η ΑΕΚ από τη δύσκολη θέση: «Η μόνη λύση είναι να βρεθεί ένας επενδυτής, που θα μπορέσει να τη βγάλει από το αδιέξοδο. Να την κουβαλήσει οικονομικά. Θα πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα είναι αρεστό στον κόσμο. Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί η ΑΕΚ. Δεν βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα. Αλλιώς θα πέσει η ομάδα στη Γ’ ή τη Δ’ Εθνική και ουσιαστικά θα σβηστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη».

Το ενδεχόμενο επιστροφής Μελισσανίδη: «Μακάρι να μπει ο Μελισσανίδης. Για μένα θα ήταν ιδανικό. Είναι ένας επιχειρηματίας που έχει τη στήριξη του κόσμου, έχει οικονομική δύναμη και ξέρει από ποδόσφαιρο».

Την πιθανότητα να μπει στη διοίκηση: «Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω κι εγώ ενεργά, αν μου ζητηθεί. Αρκεί να κρίνω πως ο ρόλος που θα μου προταθεί θα με καλύπτει και θα είναι κοντά σε αυτά που θα είναι στο μυαλό μου. Δεν θα έλεγα ποτέ όχι στην ΑΕΚ, δεν είμαι αρνητικός στο να εμπλακώ ενεργά στα διοικητικά, αρκεί να με καλύπτει το πλάνο και η πρόταση που θα μου παρουσιαστεί».

Το «όχι» από Χατζηϊωάννου και Γκούμα: «Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο και η ΑΕΚ δεν παρακαλάει κανέναν. Από τη στιγμή που οι δύο αυτοί κύριοι έθεσαν εαυτούς εκτός ΑΕΚ, το κεφάλαιο αυτό κλείνει και κοιτάμε μπροστά, σε άλλες λύσεις. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του».

Το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη, θα κερδίσουμε. Η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τελευταία, αλλά δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά αυτό που έχω δει από τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα δεν με τρομάζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.