Σε εξέλιξη οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ

Αρχισαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την εκλογή προεδρείου και πρόεδρο των εργασιών της τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλη Έξαρχο.

Αρχισαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την εκλογή προεδρείου και πρόεδρο των εργασιών της τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλη Έξαρχο.

Προσερχόμενος σήμερα στη συνδιάσκεψη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε ότι θα στηρίξει τον υπουργό Οικονομικών και Ευάγγελο Βενιζέλο για πρόεδρο του κινήματος.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Έξαρχου, αύριο, μεταξύ 10 και 11 το πρωί, θα συγκεντρωθούν οι υπογραφές υποστήριξης των υποψηφίων προέδρων. Μετά τις 11 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης για να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες.

Αμέσως μετά την εκλογή προεδρείου τον λόγο προς την Συνδιάσκεψη απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χανς Σβόμποντα.

Την ομιλία του κ. Σβόμποντα ακολούθησε εκείνη του γγ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λουις Αγιάλα.

Στη συνέχεια, αναμενόταν να μιλήσει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο πρόεδρος του κινήματος, Γιώργος Α. Παπανδρέου, και αμέσως μετά οι εισηγητές εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου και Πάρης Κουκουλόπουλος.

Οι σημερινές εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να διακοπούν περί στις 10 το βράδυ και να συνεχιστούν αύριο στις 09.30 έως τις 12.00, οπότε θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο.

Πηγή: naftemporiki.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.