«Ήμουν έτοιμος να κλάψω για τον Θανάση»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ντεμπούτο του αδερφού του Θανάση, στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Νιού Γιόρκ Νικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ντεμπούτο του αδερφού του Θανάση, στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Νιού Γιόρκ Νικς. Ο Έλληνας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς υπογράμμισε πως είναι περήφανος για τον αδερφό του και παραπονέθηκε πως οι γονείς του έτρεξαν στη Νέα Υόρκη για να δουν τον αδερφό του, αφήνοντάς τον μόνο του.

Χαρακτηριστικά, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: «Ήμουν έτοιμος να κλάψω. Είχα δάκρυα στα μάτια μου όταν μου το είπε. Στην αρχή δεν το πίστευα. Έλεγα ”Αλήθεια; Μου λες ψέμματα!”. Έκανε το ντεμπούτο του, είμαι πολύ περήφανος για εκείνον και πέτυχε τους δύο πρώτους του πόντους στο Madison Square Garden, όπως κι εγώ. Είμαι πολύ υπερήφανος. Είναι σπουδαία μέρα για την οικογένειά μας. Οι γονείς μου με εγκατέλειψαν! Πήγαν στην Νέα Υόρκη. Κανείς δεν ήταν στις εξέδρες. Ο μόνος που έμεινε μαζί μου ήταν ο Κώστας. Είναι αληθινός αδερφός».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα ήθελα να μην είχαμε παίξει ακόμη με τους Νικς. Θα ήταν ωραίο να δω τον αδερφό μου στον πάγκο. Ίσως κάποια μέρα να συμβεί. Δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον του. Ήμασταν πάντα στην ίδια ομάδα. Μόνο στην προπόνηση. Ποτέ σε παιχνίδι. Μου έλεγε ”αν σκοράρεις απέναντί μου, μπορείς να σκοράρεις με τον οποιονδήποτε».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τους Χιτ τόνισε: «Κάναμε σπουδαία δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Κλέψαμε τη μπάλα και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, αλλά δεν ήταν αρκετό, προφανώς. Έπρεπε να αποφύγουμε τα λάθη και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Αν το κάνουμε, θα μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Αν είχαμε, ας πούμε, 3 λιγότερα λάθη, ίσως να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εφετινές του εμφανίσεις: «Νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου με κάνουν να νιώθω πιο άνετα κάθε μέρα. Όσο προχωράει το παιχνίδι με ψάχνουν και αφού ένιωθα ότι μπορούσα να βγάλω φάσεις, ζητούσα τη μπάλα περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.