Πρόβλημα καρτών στον Εργοτέλη

Με... κίτρινες κάρτες γέμισε ο Εργοτέλης. Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την ερχόμενη αγωνιστική (24η) και με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα την 26η αγωνιστική.

Με… κίτρινες κάρτες γέμισε ο Εργοτέλης. Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την ερχόμενη αγωνιστική (24η) και με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα την 26η αγωνιστική. Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν το όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών. Ο Σαρρής, που θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Κέρκυρα την 25η αγωνιστική και ο Τζούνιορ, ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς με τον Ατρόμητο την 27η αγωνιστική.

    Το παρήγορο για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Γκεόργκι Σασιασβίλι, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε αρκετές μέρες και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Για αύριο έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, το πρωί στις 9.30 και απόγευμα στις 5.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.