Σκουρτόπουλος: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε  πως το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:
«Από το παιχνίδι στο ΣΕΦ, έχουμε μόνο πράγματα να μάθουμε και να κερδίσουμε εν’ όψει της τελευταίας τετράδας αγώνων, στην οποία θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με έναν από τους καλύτερους κόουτς όλων των εποχών και πρέπει να παραδειγματιστούμε από το ομαδικό του πνεύμα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε αξιόμαχο πρόσωπο».

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Αγαδάκος ανέφερε: «Η ομάδα το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να αποδίδει καλύτερο μπάσκετ και να έχει καλύτερες συνεργασίες. Στόχος μας απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να παλέψουμε σε κάθε κατοχή του αγώνα, γνωρίζοντας πως έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι, ώστε να γίνουμε καλύτεροι εν’ όψει των τελευταίων τεσσάρων αγώνων, καθώς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δυνατό τελείωμα στην κανονική περίοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.