Μασάδο: «Πλησιάζουμε στο στόχο!» (vid)

Για την αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ, το δικό του αήττητο στον πάγκο των Θεσσαλονικέων και μια σειρά ακόμη ενδιαφέροντα ζητήματα, μίλησε στο Novasports, ο Μανουέλ Μασάδο.

Για την αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ, το δικό του αήττητο στον πάγκο των Θεσσαλονικέων και μια σειρά ακόμη ενδιαφέροντα ζητήματα, μίλησε στο Novasports, ο Μανουέλ Μασάδο.

Αναλυτικά:  

Για το προσωπικό του αήττητο στον πάγκο του Αρη: « Δεν είναι κάποιο μυστικό, είναι όμως κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα. Ελπίζω, λοιπόν, με την ίδια νοοτροπία να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μη χάνουμε τα παιχνίδια. Πλέον, έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας το οποίο, επειδή είναι και εντός έδρας, ο μοναδικός στόχος είναι οι τρεις πόντοι».

Αραγε περίμενε να αποδώσει τόσο γρήγορα η δουλειά του; « Όταν πρωτοήρθα δεν είχα πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς συμβαίνει, καταλάβαινα όμως ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Αλλωστε δεν χρειαζόταν κάτι ιδιαίτερο για να το καταλάβεις, καθώς θα ήμουν ο τρίτος προπονητής που θα αναλάμβανε την ομάδα μέσα σε μια χρονιά. Από κει και πέρα είναι πολύ σημαντικό για τη δική μου τη δουλειά πως είχα την απόλυτη συνεργασία των ποδοσφαιριστών. Προσπαθήσαμε, λοιπόν, να αλλάξουμε κάποια πράγματα, κάποιες οργανωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αποδίδει καλύτερα. Ολ΄ αυτά, πιστεύω πως αρχίζουν και γίνονται, άρχισε ήδη να φαίνεται η δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βλέποντας την ομάδα πριν την έλευσή μου στη βαθμολογία είχε σε 18 παιχνίδια, 16 βαθμούς, δηλαδή σε μέσο όρο ένας βαθμός ανά παιχνίδι, ενώ τώρα σε 6 παιχνίδια, έχουμε μαζέψει 12 βαθμούς, διπλασιάζοντας τη βαθμολογική συγκομιδή! Μέσος όρος δύο βαθμοί ανά παιχνίδι! Συνεχίζουμε, λοιπόν, σ΄ αυτή την πορεία. Είχα πει πριν τον ΠΑΟΚ πως είναι πάρα πολύ σημαντικά τα παιχνίδια τα οποία έρχονται, καθώς θα αντιμετωπίσουμε πέντε αντιπάλους που είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Όπως προανέφερα ο ένας ήταν ο ΠΑΟΚ και έχουμε να παίξουμε ακόμα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και ΑΕΚ, επομένως μ΄ αυτούς που προπορεύονται. Όμως αν συνεχίσουμε και έχουμε την ίδια απόδοση, την ίδια νοοτροπία και φιλοσοφία, πιστεύω θα πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο για να καταφέρουμε το στόχο που έχει μείνει και που δεν είναι άλλος από την είσοδο στη πεντάδα και την έξοδο στην Ευρώπη».

Για το ματς με την ΑΕΚ: « Ένα παιχνίδι με πάρα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα παίξουμε με μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Την έχω παρακολουθήσει με μεγάλη προσοχή, όπως και το τελευταίο παιχνίδι της με τον ΟΦΗ. Μου άφησε θετικά στοιχεία τα οποία εμείς θα πρέπει να προσέξουμε και εκεί επικεντρώνουμε, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνατότητες. Μη ξεχνάμε ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, με τον παράγοντα του κόσμου να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ελπίζω, λοιπόν, με βάση αυτά τα οποία δουλέψαμε, με βάση τη βοήθεια που θα πάρουμε από τον πάγκο και με βάση τη στήριξη και τη βοήθεια από τον κόσμο, ώστε με πολύ μεγάλο σεβασμό να φτάσουμε στο τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ η οποία δεν θα πρέπει να ξεχνά πως αγωνίζεται με τον Αρη η οποία είναι εξίσου μια πολύ μεγάλη ομάδα της Ελλάδας».

Για το εάν ετοιμάζει αλλαγές, μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών στο φιλικό με τη Λίτεξ: «Σίγουρα είναι θετικό να βλέπεις ποδοσφαιριστές σου να έχουν καλή απόδοση. Οσο πιο πολλές είναι οι επιλογές που έχεις, τόσο πιο καλά είναι τα πράγματα για σένα, προκειμένου να σχηματίσεις τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε κάθε παιχνίδι. Από κει και πέρα όμως και επειδή έχουμε ένα θετικό σερί μέχρι τώρα, θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται βασικοί έχουν μια σταθερά καλή απόδοση. Επομένως θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι έξυπνο να συνεχίσουμε με τις ίδιες επιλογές, με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και με τα ίδια πρόσωπα. Βέβαια πάντα θα χρειάζεται να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά μη περιμένετε να είναι τόσο ραγδαίες. Εξάλλου η εβδομάδα που διανύσαμε είχε αλλαγές για εμάς, ο Φατί με τον Γιαννιώτα έλειπαν στις εθνικές, ο Σηφάκης είχε μια συνάντηση με τον γιατρό που τον παρακολουθεί, ο Κατίδης ήταν στην Αγγλία, επομένως βλέπουμε σε τι κατάσταση είναι με τον γυρισμό τους, τι είναι αυτό που μπορεί να αλλαχθεί, ώστε να βοηθήσουμε επιπλέον την ομάδα».

Για την περίπτωση Γιακούποβιτς: « Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο τοποθετώ στην ίδια κλίμακα με όλους τους άλλους παίκτες. Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, συνεχίζει όμως και δουλεύει διεκδικώντας τη δική του θέση. Οσον αφορά το προπονητικό επιτελείο, είχαμε μια συζήτηση με τη διοίκηση, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μια άδεια την οποία κάναμε δεκτή. Είναι όμως ορισμένο το πότε θα επιστρέψει, οπότε αν συνεχίσει να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα απόδοσης, θα συνεχίσει να διεκδικεί τη θέση του στη βασική ενδεκάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.