Πρίφτης: «Με απασχολεί το κομμάτι της ενέργειας»

Η «οδύσσεια» του Άρη προκειμένου να φτάσει στη Λιθουανία για το παιχνίδι με τη Νεπτούνας, δεν αποκλείεται να στοιχίσει στους κίτρινους σε αποθέματα ενέργειας, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Η «οδύσσεια» του Άρη προκειμένου να φτάσει στη Λιθουανία για το παιχνίδι με τη Νεπτούνας, δεν αποκλείεται να στοιχίσει στους κίτρινους σε αποθέματα ενέργειας, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης. 

«Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η Νεπτούνας είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει στο ανοιχτό γήπεδο και σουτάρει πολύ. Απέδειξε την αξία της και στους δύο αγώνες με την Αρμάνι Μιλάνο. Έχουμε δύσκολη αποστολή, η οποία γίνεται ακόμα δυσκολότερη με δεδομένο ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Είχαμε πολύ δύσκολο ταξίδι για τη Λιθουανία, με τρεις πτήσεις και λεωφορείο, με απασχολεί το κομμάτι της ενέργειας, το οποίο θα είναι καθοριστικό για τον αγώνα» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης που πρόσθεσε:

«Βοηθά αυτή η νίκη, δεν έχουμε, ωστόσο, καιρό να τη σκεφτούμε παραπάνω. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μη χάσουμε το μυαλό μας. Κάτι που έγινε στο διάστημα των τεσσάρων ηττών που είχαμε πρόσφατα, όταν οι εμφανίσεις μας ήταν κακές». Κατέληξε ο Πρίφτης λέγοντας: «Θα αντιμετωπίσουμε τη Νεπτούνας με μία προπόνηση, το ίδιο θα συμβεί και με το Λαύριο. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει πληγωμένο εγωισμό, τόσο από την πρόσφατη βαριά ήττα από τη Ζαλγκίρις, όσο και από το -26 στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Μιχάλης Πελεκάνος, αναφέροντας:

«Το κλειδί για το αυριανό ματς είναι η άμυνα. Στον αγώνα στη Θεσσαλονίκη δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να ευστοχήσουν σε πολλά σουτ. Θα είναι σαφώς πιο δύσκολα τώρα, που παίζουμε εκτός έδρας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ. Προερχόμαστε από μία σκληρή μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Νεπτούνας, στην “καυτή” ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.