Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Λέτο

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικά το "παρών" στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να υποδεχτούν τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικά το “παρών” στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να υποδεχτούν τον Σεμπαστιάν Λέτο. Η άφιξη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι προγραμματισμένη για τις 17:55 και ήδη αρκετοί φίλαθλοι του “τριφυλλιού” αναζητούν τρόπους για να μεταβούν στο αεροδρόμιο, λόγω της γενικής απεργίας της Πέμπτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει η σκέψη να ναυλωθούν ακόμα και πούλμαν, για να μεταφέρουν τους φιλάθλους, που θέλουν να καλωσορίσουν τον 29χρονο παίκτη, κατά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο αναμένεται να περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, με τους “πράσινους” να έχουν δικαίωμα διακοπής της συνεργασίας τους, το καλοκαίρι αν δε μείνουν ευχαριστημένοι με την προσφορά του παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.