Γκουαρντιόλα: «Δυσκολεύτηκα πολύ με τον Χαρτ»

Η αποχώρηση του Τζο Χαρτ από τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν η δυσκολότερη απόφαση που κλήθηκε να πάρει ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τότε που ανέλαβε την ομάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Η αποχώρηση του Τζο Χαρτ από τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν η δυσκολότερη απόφαση που κλήθηκε να πάρει ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τότε που ανέλαβε την ομάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γουέστ Χαμ, στην οποία αγωνίζεται ο 31χρονος τερματοφύλακας ως δανεικός, δεν θα τον κρατήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι εκείνος θα πρέπει να επιστρέψει στους «πολίτες» στο τέλος της σεζόν.
 
Είχε προηγηθεί η προσπάθειά του να βρει θέση στην Τορίνο, ενώ πλέον έχει χάσει τη θέση του και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.
 
«Ηταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ ως προπονητής, επειδή ήταν απίστευτος επαγγελματίας κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά του.
 
«Είμαι όμως εδώ για να παίρνω τέτοιου είδους τεχνικές αποφάσεις. Μερικές φορές είναι καλό και μερικές όχι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με εκείνον στη Γουέστ Χαμ. Νομίζω όμως ότι θα υπάρξει επικοινωνία των δύο συλλόγων. Θα μιλήσουμε όλοι και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση, ειδικά για τον ίδιο τον Χαρτ», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.