Δυσφήμιση του αθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου!

Με τον πιο άκομψο τρόπο επέλεξε αντίπαλο για τα πλέι οφ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί για δυσφήμιση του αθλήματος.

Με τον πιο άκομψο τρόπο επέλεξε αντίπαλο για τα πλέι οφ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί για δυσφήμιση του αθλήματος.

Η ομάδα του Βόλου αγωνίστηκε με τον Πρωτέα στη Βούλα και αποχώρησε από την αναμέτρηση στο 34ο λεπτό. Σκοπός αυτής της κίνησης ήταν να χάσει το ματς στα χαρτιά (το έχασε έτσι κι αλλιώς στον αγωνιστικό χώρο) και να μηδενιστεί για να αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ τις Εσπερίδες Καλλιθέας με τις οποίες είναι 1-1 στις νίκες στην κανονική περίοδο και όχι τον Πρωτέα από τον οποίο γνώρισε δυο ήττες

Βάσει κανονισμού ο Ολυμπιακός μηδενίστηκε και του αφαιρέθηκε και ένας βαθμός. Το θέμα, όμως, δεν έμεινε εκεί αφού η ομάδα του Βόλου θα δώσει λόγο στον αθλητικό δικαστή με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ με την υπ’ αριθμό 58/30-4-2018 απόφασή της εγκρίνει το υπ’ αριθμό 27/30-4-2018 Πρακτικό της Επιτροπής Πρωταθλήματος που αφορά τον αγώνα της Α1 Εθνικής Γυναικών ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας-ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου της 29-4-2018. 

Σύμφωνα με το ως άνω εγκριθέν πρακτικό της Επιτροπής Πρωταθλήματος, μετά την αποχώρηση της ομάδας Γυναικών του σωματείου ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, κατοχυρώνεται ο αγώνας υπέρ του Πρωτέα Βούλας με σκορ 78-44, επιβάλλεται η ποινή του μηδενισμού του Ολυμπιακού Βόλου και αφαίρεση ενός βαθμού από τη γενική βαθμολογία και παραπέμπεται το σωματείο στον Αθλητικό Δικαστή για δυσφήμηση του αθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.