Στα πέναλτι ο Εθνικός, 10-9 τον Υδραϊκό

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το εναρκτήριο παιχνίδι των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, με τον Εθνικό να επικρατεί στα πέναλτι 10-9 του Υδραϊκού στον Πειραιά και να πετυχαίνει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το εναρκτήριο παιχνίδι των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, με τον Εθνικό να επικρατεί στα πέναλτι 10-9 του Υδραϊκού στον Πειραιά και να πετυχαίνει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά. Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν καλό ρυθμό στο ξεκίνημα, αλλά σταδιακά να ρίχνουν το βάρος τους στην άμυνα, που είναι άλλωστε το δυνατό σημείο αμφοτέρων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 6-4 στις αρχές της τρίτης περιόδου με τον Κόχειλα, αλλά δεν ξανασκόραραν έκτοτε και προσπάθησαν απλά να κρατήσουν το προβάδισμα, το οποίο είχε γρήγορα «ψαλιδίσει» ο Στελάτος. Τα κατάφεραν ως την τελευταία επίθεση του Υδραϊκού, όπου το μακρινό σουτ Μπλάνη, εννέα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αιφνιδίασε τον Τζωρτζάτο και ισοφάρισε 6-6, στέλνοντας το παιχνίδι στη «ρώσικη ρουλέτα».

Εκεί οι δύο τερματοφύλακες ξεκίνησαν με απόκρουση (Τζωρτζάτος σε Χατζηκυριακάκη, Φλέγκας σε Καρούντζο) και ακολούθησαν διαδοχικές εύστοχες εκτελέσεις, πριν ο Τζωρτζάτος πει «όχι» στον Τοράκη. Ο Μπεριστιάνος ευστόχησε στο πέμπτο πένανλτι του Εθνικού και διαμόρφωσε το τελικό 10-9.

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει την Παρασκευή (4/5, 21:00), στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Αν χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα γίνει την Κυριακή 6/5 στον Πειραιά. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 1-1, 0-1

Στα πέναλτι: 4-3

Τα γκολ:

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 2, Παπαδόγκωνας 2, Κόχειλας 2, Καρούντζος, Χονδροκούκης

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Χατζηκυριακάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Στελάτος 2, Μιτελούδης, Μπλάνης, Σολεϊμάνιπακ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.