Δέλλας: «Αν δεν βγάλουμε έναν καλό παίχτη, ας βγάλουμε έναν καλό άνθρωπο»

Με αφορμή το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Super League ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, έδωσε την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μιλώντας εφ’ όλης της ύλης, στην εκπομπή «ΟΛΑ Sports» του Παρασκευά Μάζη στον «Δυτικά FM 92.8».

Με αφορμή το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Super League ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, έδωσε την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μιλώντας εφ’ όλης της ύλης, στην εκπομπή «ΟΛΑ Sports» του Παρασκευά Μάζη στον «Δυτικά FM 92.8» 

Ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 8η θέση με 35 βαθμούς κάτι το οποίο άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στον Τραϊανό Δέλλα καθώς από την μία επετεύχθη ο βασικός στόχος που του ανατέθηκε από την διοίκηση, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Κέρκυρας οι παίχτες είναι σαν να άδειασαν».

«Τα αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ξάνθη, Απόλλωνα αλλά και Λάρισα ήταν εκείνα που δεν μας επέτρεψαν να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά», τονίζοντας πως ο στόχος για παραπάνω, δηλαδή για έξοδο στην Ευρώπη ήταν ένας εσωτερικός στόχος και όχι ο βασικός για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

«Προς όφελος του ποδοσφαίρου είναι να βλέπεις ομάδες να διεκδικούν πράγματα και όχι να γίνονται αγώνες απλά για να γίνουν» η τοποθέτησή του σε ερώτηση σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα και τις εναλλαγές που είχαμε από την πρώτη έως και την τελευταία θέση.

Για την έκθεση που παρέδωσε στους διοικούντες της ομάδας δεν θέλησε να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο πως είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει σε όποια ομάδα κι αν βρεθεί λέγοντας το τι πιστεύει ο ίδιος.

«Το ν’ ανεβάσουμε έναν ποδοσφαιριστή από την Κ20 μόνο και μόνο για να τον ανεβάσουμε δεν έχει κάποιο νόημα στα μάτια τα δικά μου, το θέμα είναι να μπορέσει να πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει και στην τελική αν δεν μπορέσουμε να βγάλουμε έναν καλό ποδοσφαιριστή, ας βγάλουμε τουλάχιστον έναν καλό άνθρωπο, έναν καλό φίλαθλο» είπε σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον προβιβασμό παιχτών από τα τμήματα υποδομής.

Στην διάρκεια της ίδιας συνέντευξης δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην έντονη παρουσία οργανωμένων και μη φιλάθλων τόσο εντός αλλά και σε αναμετρήσεις εκτός Αγρινίου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε από την πρώτη στιγμή ως προπονητής του Παναιτωλικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.