Σύννεφα πάνω από την Τούμπα

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας και τα όσα ακολούθησαν.

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας και τα όσα ακολούθησαν. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, ενώ δε μπορεί να κρύψει και την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας, η οποία σε ένα ακόμα ματς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά είχε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο Σαββίδης φέρεται να έχει αποφασίσει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος φέρονται τις προηγούμενες ώρες, να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Τούμπα, μαζί με τον Φρανκ Άρνεσεν. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τον «Γηραιό» και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει, μετά τον τραυματισμό τους στον αγώνα με τον Ηρακλή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.