Καλεί τους Προέδρους των ομάδων ο Βασιλειάδης

Την Τετάρτη το απόγευμα ορίστηκε το ραντεβού του Γιώργου Βασιλειάδη με το πρώτο γκρουπ των ομάδων της Σούπερ Λιγκ για να συζητηθεί η διακοπή του Πρωταθλήματος και το πως θα επιστρέψουμε σε αυτό υπό κανονικές συνθήκες.

Στην ατζέντα του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη έχουν ήδη σβηστεί τα ραντεβού με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένο και με τον Πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ Γιώργο Στράτο. Πλέον σειρά παίρνουν οι Πρόεδροι των ΠΑΕ για να καταθέσουν τις απόψεις τους για το πώς αντιλαμβάνονται τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αν συμφωνούν με τη διακοπή και με ποιον τρόπο θα φτάσουμε υπό νορμάλ συνθήκες στην επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος. 
Συγκεκριμένα   για   αύριο   Τετάρτη   (14-3-18)  και   ώρα   5:00   μ.μ.   έχουν   κληθεί   στογραφείο του Υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη,Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη
(15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός.  Το  επόμενο   διάστημα   θα   υπάρξει   συνάντηση   και   με   εκπροσώπους   των  Διεθνών Συνομοσπονδιών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.