Απρόοπτο με Γιαννιώτα

Ένα απρόοπτο πρόβλημα επεφύλασσε για τον Μανουέλ Μασάδο η προπόνηση της Παρασκευής.

Ένα απρόοπτο πρόβλημα επεφύλασσε για τον Μανουέλ Μασάδο η προπόνηση της Παρασκευής. Ο σκόρερ της Λιβαδειάς, Γιάννης Γιαννιώτας, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, έχοντας ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Αμέσως τον ανέλαβε ο γιατρός του Αρη, Βαγγέλης Πανταζής, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αν και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Πάντως στον Γιαννιώτα έγινε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας θα καθορίσει και τη συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο. Πέραν αυτού του δυσάρεστου το χάπι για τον νεαρό Χαλκιδικιώτη «χρυσώνεται», ως ένα βαθμό, από την ανάδειξη του γκολ που πέτυχε την περασμένη Τετάρτη, ως του καλύτερου της 4ης αγωνιστικής, με ποσοστό 65,04%!

Κατά τ΄ άλλα η εκγύμναση των ποδοσφαιριστών κύλησε ήρεμα, σ΄ ένα κλίμα που θέλει να εγκαθιδρύσει στην ομάδα ο Μασάδο, χαρακτηριστικό του οποίου είναι οι χαμηλοί τόνοι. Ο Πορτογάλος τεχνικός «ξετύλιξε» τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στους Δραμινούς , δοκιμάζοντας κάποια πράγματα στα γήπεδα του Ν. Ρυσίου. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα των Καστίγιο και Φατί οι οποίοι έλειψαν από την αναμέτρηση της Λιβαδειάς, λόγω τιμωρίας.  

«Ποταμός» Ζαμπέτας

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αρη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Ζαμπέτας. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της:

Για το αγωνιστικό: «Μαθηματικά δεν έχει χαθεί τίποτα, άσχετα αν για κάποιους αυτό φαίνεται ουτοπικό. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη και δεν την περιμέναμε, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Από την ημέρα που έγινα Αρειανός και αυτό έγινε στο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στο γήπεδο. Οι πιο παλιοί, εγώ δεν ήμουν τότε. Από τον τελικό του 70′ ο Άρης αδικείται. Οι παράγοντες προσπαθούν για το καλό και ορθά δεν έχουν μπει στα υποτιθέμενα άρματα. Ανέκαθεν ο Άρης πήγαινε με το σπαθί στο χέρι. Τέτοιο κρατάει και ο Θεός του Πολέμου. Έχουν γίνει προσπάθειες από παλαιότερες διοικήσεις και αυτήν του 2006 όπου συμμετείχα. Παλέψαμε, κάναμε επιθέσεις, στον κύριο Ορφανό, βγάλαμε πανό, παλέψαμε, όμως να είναι καλά ο κ. Βελώνης και μας ανέβασε και επιστρέψαμε , διότι τώρα δε θα μιλούσαμε για Άρη. Δε θα το άντεχε ο σύλλογος, το να μείνουμε δεύτερη φορά στη Β΄ Εθνική. Αποδείχτηκε εμπράκτως ότι ο τρόπος της επίθεσης δεν επέφερε καρπούς. Ο πιο ήρεμος τρόπος είναι ίσως πιο αποτελεσματικός. Δεν κοιμόμαστε. 7 κόκκινες απαριθμεί η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Ποτέ ο Άρης δεν είχε το 50% – 50%. Δε ζητήσαμε ποτέ εύνοια. Δε ζητήσαμε να υποστούν άλλοι τη σφαγή που έχουμε υποστεί. Αν υπάρχει άλλος τρόπος να μας υποδειχτεί και να καταλήξουμε στις φυλακές, λυπούμαστε αλλά δε θέλουμε. Είδατε τι έγινε το καλοκαίρι». 

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ:  «Αφού δεν έχει μείνει τίποτα από τη συνέντευξη Τύπου που δώσαμε λίγες βδομάδες πριν. Είμαι λίγο εκνευρισμένος κι έχω ένταση σήμερα. Δεν ευσταθεί και είναι άδικο να λέμε ότι είμαστε εγκληματίες εις βάρος του Άρη. Υπάρχουν υποθέσεις από παλαιότερες διοικήσεις που βαραίνουν εμάς. Το Λάκκωμα που δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη. Βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τον Παντζιαρά, τον Κίκε Ερνάντεθ και τόσους άλλους. 7.650.000 ευρώ είχαμε έλλειμμα. Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε στην Κ17 ένα βοηθητικό γήπεδο το οποίο κάνει 800.000. Αναλάβαμε να κάνουμε τα πάντα για το καλό του Άρη, όμως δε σημαίνει ότι θα δεχόμαστε τα βέλη, για χρέη άλλων. Κάναμε λάθη κι εμείς. Φέραμε τον Αμπρέου και τον Γκρασιάν και τα διαρκείας εκτοξευτήκαν στα 11.400. Το Χειμώνα τους αφήσαμε ελεύθερους, διότι δεν έδωσαν αυτά που περιμέναμε. 140.000 κόστισε ο Αμπρέου. Με τον Κούπερ τα διαρκείας έπεσαν στα 7.400 και παρότι τον ανανεώσαμε, ο κόσμος δε στήριξε, παρά τα μεγάλα λόγια στο ραδιόφωνο. Έχουμε μιλήσει με υποψήφιους επενδυτές και έχουμε να επιδείξουμε τα μεγαλειώδη ευρωπαϊκά ματς και την παρουσία του κόσμου και στην Ευρώπη και στον τελικό».

Για την οικονομική κατάσταση: « Από τη στιγμή που δεν έχει υπογραφεί η τελική χορηγία από τον ΟΠΑΠ, τα διαρκείας είναι πολύ μειωμένα, τουλάχιστον κατά 4.000. Συνεπάγεται ότι και μετά τα πρόστιμα που έρχονται κατά συρροή και με τα πιο λίγα λεφτά που θα πάρουμε από τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά, λείπει το ρευστό από την ΠΑΕ. Υπάρχει πρόβλημα και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, έχουν οικογένειες και υπάρχει εκνευρισμός και όλο αυτό διαχέεται μέσω ίντερνετ, facebook και άλλων διαφόρων τρόπων. Να συγκρατηθούμε μην γίνει η έκρηξη. Να βοηθήσουμε όλοι να συσπειρωθεί η ομάδα και όσοι δεν μπορούν, ας μη μας πολεμούν.  Αν υπάρξει περίσσευμα στα χρήματα έχουμε κατά νου, θα κινηθούμε για περεταίρω ενίσχυση. Στην Ελλάδα όμως ζούμε και ξέρετε πως είναι τα πράγματα. Φαίνεται πως είναι τα διαρκείας και τα εισιτήρια κάθε Κυριακή. Οι ιδιοκτήτες συνεισφέρουν σε μία εταιρία, όταν αυτή δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή και το ξέρω, όμως να μην υπάρχει πόλεμος. Όχι και δεν καταφέραμε τίποτα και πέρυσι το αποδείξαμε με την πορεία μας στην Ευρώπη.

Για την αδειοδότηση τον ερχόμενο Μάρτιο, τόνισε: « Όλα τα χρόνια που είμαστε εδώ, ήμασταν η πρώτη ομάδα που πήραμε αδειοδότηση. Ο κ. Κόντης, ο κ. Σαρρής και όλοι οι νομικοί κάνουν την προσπάθειά τους, αλλά θέλουμε βοήθεια και είναι ξεκάθαρο. Η χορηγία του ΟΠΑΠ θα είναι μειωμένη κατά 50%. Γίνονται επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό για χορηγίες, αλλά και για αγορά της ΠΑΕ και όλα θα τεθούν στη Γενική συνέλευση της Λέσχης. Δε θα γίνουμε θεατρίνοι με πρίγκιπες. Η καλύτερη μεταγραφή θα είναι η αδειδότηση».

Όσον αφορά τον Σέρχιο Κόκε: «Ο Κόκε αποφάσισε πέρυσι λίγο πριν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, παρά τις παρεκκλίσεις να αποχωρήσει. Επειδή δεν υπήρχαν ανταλλάγματα για τον Άρη συμφωνήθηκε να πάρει ο Άρης μπόνους από αυτό που θα συμφωνούσε ο Σέρχιο με το Χιούστον. Για τον Άρη ο Κόκε συνέβαλε πολλά στη νέα εποχή του Άρη και υπήρξε από τα πιο σημαντικά και σπουδαία περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι επειδή δεν αγωνίστηκε στο Χιούστον δεν οφείλει χρήματα. Λάθος! Ο ίδιος υπέγραψε επιταγές προσωπικές και τα χρήματα τα οφείλει στην ομάδα. Ο ίδιος νομίζει ότι δεν χρωστάει, αλλά είναι δικό του θέμα. Θέλησε να γυρίσει, όμως ούτε εγώ ούτε ο κ. Αθανασιάδης θα χαρίσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό στον Σέρχιο Κόκε και σε κανέναν. Υπάρχουν οι υπογραφές και τα χρήματα οφείλονται στον Άρη».

*Στο ματς με τον Εργοτέλη, την 21η αγωνιστική, θα εκτίσει την ποινή του ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.