Δώνης: «Δύσκολη ομάδα η Ξάνθη»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την ενδέκατη αγωνιστική, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θέλει καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με αυτή που έκαναν οι παίκτες του στο ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ τόνισε πως θα χρειαστεί προσοχή η ακριτική ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Δώνης τόνισε: «Όπως συμβαίνει γενικά στο ποδόσφαιρο θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και εμφανίσεις αλλά και αποτελέσματα που δεν θα μας αρέσουν. Αυτό συνέβη στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό όπου παρότι εμείς δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε την καλύτερη συγκέντρωση εν τούτοις είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουμε νικητές αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Είναι ξεκάθαρο ωστόσο ότι αυτή η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα αποδεικνύουν από παιχνίδι σε παιχνίδι με την απόδοσή τους αλλά και με τα αποτελέσματα, το πόσο δυνατή ομάδα είμαστε. Πηγαίνουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια δυνατή και ποιοτική ομάδα να είναι ο αντίπαλος μας περιμένοντας ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι. Κι επιπλέον με μεγάλη πίστη από την πλευρά μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με τον Δώνη να έχει στραμμένη την προσοχή του στον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.