Τα φορτώνουν στον πιλότο

Ο Υπουργός Άμυνας της Βολιβίας επιρρίπτει ευθύνες στον πιλότο της μοιραίας πτήσης, στην οποία έχασαν τη ζωή τους συνολικά 71 άτομα, ανάμεσά τους και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/12/2016 • 14:33
Τα συντρίμμια του αεροπλάνου
  • shares
Ο Υπουργός Άμυνας της Βολιβίας επιρρίπτει ευθύνες στον πιλότο της μοιραίας πτήσης, στην οποία έχασαν τη ζωή τους συνολικά 71 άτομα, ανάμεσά τους και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε. Ο Ρέιμι Φερέιρα υποστήριξε πως ο πιλότος έπρεπε να είχε συμμορφωθεί με τις διατάξεις της νομοθεσίας, σχετικά με τα καύσιμα που υπήρχαν στο σκάφος. Οι αρχές της Βολιβίας, Βραζιλίας και Κολομβίας συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος. 

Ο Φερέιρα δήλωσε στο περιθώριο των ερευνών: «Αν ο πιλότος είχε συμμορφωθεί με τις διατάξεις της νομοθεσίας ή αν είχε δώσει το σήμα κινδύνου μέσα στον χρόνο που έπρεπε, αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Το αεροσκάφος ταξίδευε με ανεπαρκή ποσότητα καυσίμων και δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Αυτό που συνέβη στο Μεντεγίν ήταν μια δολοφονία».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.