Παραμένει στη Σάο Πάουλο ο Πάτο

Θωμάς Ναλμπάντης
19/06/2015 • 10:57
Παραμένει στη Σάο Πάουλο ο Πάτο
  • shares
Ο Αλεσάντερ Πάτο θα παραμείνει στη Σάο Πάουλο με τη μορφή δανεισμού, έως το τέλος του 2015. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε σε πρώτο βαθμό τη δικαστική διαμάχη με την Κορίνθιας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο παίκτης είναι αναγκασμένος να περιμένει έως τον Σεπτέμβριο, όταν θα εξεταστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Ο 25χρονος επιθετικός ζητούσε να μείνει ελεύθερος από την Κορίνθιας, καθώς υποστήριζε πως η βραζιλιάνικη ομάδα καθυστερούσε την πληρωμή του.

Η Κορίνθιας κατέβαλε στους λογαριασμούς του παίκτη τέσσερα εκατομμύρια δολάρια και με αυτό τον τρόπο, πρόλαβε την απόφαση της δικαιοσύνης. Ο Πάτο ήθελε να μείνει ελεύθερος από τη βραζιλιάνικη ομάδα και να λήξει τον δανεισμό του στη Σάο Πάουλο, προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Πάτο είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, όμως η υπόθεση του πλέον δεν μπορεί να προχωρήσει για καμία ευρωπαϊκή ομάδα, παρά μόνο αν θέλει να ικανοποιήσει οικονομικά την Κορίνθιας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.