Βατούτιν: “Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα”

Χαμηλά το κεφάλι από τον Αντρέι Βατούτιν, στον οποίο δεν λέει τίποτα η διαφαινόμενη πρωτιά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κανονική περίοδο.

Χαμηλά το κεφάλι από τον Αντρέι Βατούτιν, στον οποίο δεν λέει τίποτα η διαφαινόμενη πρωτιά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κανονική περίοδο. 

«Δεν είναι στιγμή να αποθεώνουμε τους εαυτούς μας. Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα και σημαντικά ματς. Όταν τελειώσει η σεζόν θα μπορούμε να αξιολογήσουμε την πορεία και τα αποτελέσματά μας. Για την ώρα έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δυνατά ματς αυτή τη βδομάδα, με Ολυμπιακό και Χίμκι. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Το σημαντικό είναι πως ήδη έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, πράγμα που ήταν ο πρώτος μας στόχος από την αρχή της περιόδου» είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και στο εάν το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί το νέο κλάσικο της Ευρωλίγκας, απάντησε:

«Δεν θα το έλεγα πως είναι το βασικό μας ντέρμπι. Η ΤΣΣΚΑ έχει πλούσια προϊστορία μεγάλων αγώνων στην Ευρωλίγκα με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και πλέον με τη Φενέρ. Είναι λάθος να ξεχωρίζουμε έναν μόνο αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.