Βασανίστηκε άγρια ο Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας

Ο Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας βρέθηκε δολοφονημένος το βράδυ του Σαββάτου και ήδη έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου από τις βραζιλιάνικες αρχές για να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος, που έχει συγκλονίσει τη χώρα.
Θωμάς Ναλμπάντης
31/10/2018 • 11:11
O Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας
  • shares
Ο Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας βρέθηκε δολοφονημένος το βράδυ του Σαββάτου και ήδη έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου από τις βραζιλιάνικες αρχές για να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος, που έχει συγκλονίσει τη χώρα. Ο ποδοσφαιριστής της Σάο Πάουλο εντοπίστηκε σε θάμνους και οι ιατροδικαστές αναφέρουν πως βασανίστηκε πριν δολοφονηθεί. 

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ αναφέρουν: «Από την κατάσταση της σορού προκύπτει ότι ήταν μια πολύ βίαιη κατάσταση. Είχε δύο βαθιά κοψίματα στον λαιμό του, ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος και είχαν ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα».

Η σωρός του 24χρονου ποδοσφαιριστή είχε συρθεί για περίπου 30 μέτρα, μέχρι το σημείο όπου τελικά βρέθηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας του, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν ήδη τις συνομιλίες του παίκτη, αλλά και τις κοινωνικές του επαφές. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή