Ο Ζουνίνιο, κατά των Ριβάλντο-Ροναλντίνιο στο θέμα Μπολσονάρο

Αλέξης Περδίκης
09/10/2018 • 23:09
Ζουνίνιο Περναμπουκάνο
  • shares
"Εμφύλιος" ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιρικούς αστέρες της Βραζιλίας, με την ανοιχτή υποστήριξη των Ριβάλντο-Ροναλντίνιο στο πρόσωπο του ακροδεξιού Μπολσονάρο, να φέρνει την αντίδρση του Ζουνίνιο Περναμπουκάνο. 

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο, που προέρχεται από το χώρο της ακροδεξιάς, κέρδισε τον α' γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, και διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας, με τους δύο μεγάλους αστέρες της "σελεσάο", να εκφράζονται (δημόσια) υπέρ του 63χρονου πολιτικού. 

«Για μια Βραζιλία καλύτερη, επιθυμώ ειρήνη, ασφάλεια και κάποιον να μας επιστρέψει τη χαρά. Εγώ επέλεξα να ζω στη Βραζιλία και θέλω μια Βραζιλία καλύτερη για όλους» ήταν το σχόλιο του Ροναλντίνιο στο twitter, ενώ σε αντίστοιχο ύφος, κινήθηκε και ο Ριβάλντο:

«Η οικονομική κρίση, η ανεργία, η βία, η υγεία, η εκπαίδευση και η διαφθορά. Με την ψήφο σου διαλέγεις πρόεδρο, όχι πατέρα. Χρειαζόμαστε τον Μπολσονάρο να μας λύσει τα προβλήματα στη χώρα μας και να μας δείξει αξίες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε στο σπίτι και στο σχολείο». 

Μάλιστα, ανοιχτά υπέρ του Μπολσονάρο, έχει τεθεί και ο Καφού. 

Η απάντηση, ήρθε από έναν πρώην συμπαίκτη τους στην εθνική ομάδα της χώρας, τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο.

Ο 43χρονος, πρώην αστέρας της Λιόν, κινήθηκε στα (ιδεολογικά) χνάρια του σπουδαίου Σόκρατες, γνωστού για τις ελευθεριακές του απόψεις. 

«Ενοχλούμαι όταν ένας παίκτης ή πρώην παίκτης υποστηρίζει τη δεξιά. Ερχόμαστε από χαμηλά, είμαστε ο λαός. Πως πάμε από αυτήν την πλευρά; Πως μπορείς να υποστηρίζεις τον Μπολσονάρο, αδερφέ;» έγραψε ο Ζουνίνιο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/10/2019 • 08:08

Κερδίζει όποιος βάλει τα περισσότερα σε Μίντλεσμπρο, Φάληρο και Ντόρτμουντ

Προβάδισμα νίκης έχει ο Ολυμπιακός αντμετωπίζοντας την καλύτερη, έως τώρα, επίθεση του πρωταθλήματος! Αμφίρροπα με πιθανά όλα τα ενδεχόμενα σε Μίντλεσμπρο, Ντόρτμουντ, Αλκμάαρ και Μάδεργουελ. Βάσιμο το αβαντάζ για Έξετερ, Σουόνσι και Μπρίστολ Ρόβερς