Ζησόπουλος: «Μπορούμε να μείνουμε»

Πεπεισμένος πως ο Λεβαδειακός θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Πεπεισμένος πως ο Λεβαδειακός θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος. Ο Έλληνας μέσος των Βοιωτών εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα και συμπλήρωσε πως οι υπόλοιπες ομάδες που «μάχονται» για την παραμονή, δεν είναι καλύτερες από τη δική του. Ο Ζησόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Στο ματς με τον Άρη παρουσιάσαμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο από ημίχρονο σε ημίχρονο. Μπήκαμε νωχελικά στο πρώτο μέρος και τότε ο Άρης έκανε το παιχνίδι του. Η εικόνα αυτή σαφώς και μας προβλημάτισε. Στο δεύτερο μέρος αποφασίσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, πήραμε περισσότερες πρωτοβουλίες και πιέσαμε περισσότερο».

Για την εικόνα του Λεβαδειακού: «Μέχρι τώρα θεωρώ πως παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Γενικώς η εικόνα που έχουμε δείξει στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή και το θετικότερο είναι πως αν και αγωνιζόμαστε διαφορετικοί παίκτες σε κάθε παιχνίδι λόγω των συνεχών αγώνων, εμείς εξακολουθούμε να παίζουμε καλά. Μπορεί να μην έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ίσως να φταίει και η τύχη που δεν μας βοηθά να πετύχουμε γκολ, δεν μπορώ να γνωρίζω».

Για το αν οι Βοιωτοί έχουν άγχος: «Σίγουρα υπάρχει άγχος στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να μείνουνε στην κατηγορία. Βλέπουμε πως υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν είναι καλύτερες από εμάς. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός».

Για τις προσθήκες που έγιναν: «Προσθήκες όπως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ή ο Σουμπίνιο πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν. Δημήτρης είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος ποδοσφαιριστής και ο Σουμπίνιο μπορεί με μια ενέργεια να αλλάξει όλο το ματς. Είναι και η εσωτερική μεταγραφή του Ναπολεόνι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πάλι στην ομάδα και όπως βλέπετε και εσείς είναι πολύ καλός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.