Τα social δεν ξεχνούν την Σαπεκοένσε (pics, vids)

Πέρασε ένας χρόνος απ' την αεροπορική τραγωδία της LaMia, που συμπαρέσυρε στον θάνατο σχεδόν ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Σαπεκοένσε
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
29/11/2017 • 15:29
Παγκόσμιος φόρος τιμής στα θύματα της Σαπεκοένσε
  • shares
Στις 29 Νοεμβρίου του 2016 η παγκόσμια κοινότητα σοκαρίστηκε απ' τα νέα της αεροπορικής τραγωδίας της πτήσης 2933 της LaMia. 71 απ' τους 77 επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από πρόσκρουση στο έδαφος της Κολομβίας. 45 απ' αυτούς ήταν μέλη της βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε, τα οποία ταξίδευαν στο Μεντεγίν, για ν' αγωνιστούν στον πρώτο τελικό του Κόπα Σουδαμερικάνα. Έναν χρόνο μετά τα θύματα της τραγωδίας δεν έχουν ξεχαστεί.

Η Σαπεκοένσε με έναν λιτό τρόπο επανέφερε στη μνήμη μας τη μέρα της τραγωδίας ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το έμβλημα του συλλόγου περιστοιχισμένο από πράσινα αστέρια, με τον τίτλο "Σαπεκοένσε, στις χαρές και στις πιο δύσκολες ώρες".


"Nas alegrias e nas horas mais difíceis..." ⚽️🏹💚 #PraSempreChape "En la alegria y en las horas más difíciles." "In joys and in hardest moments."

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chapecoense (@chapecoensereal) στις Το hashtag #PraSempreChape έγινε σύντομα παγκόσμιο trend και ξεχώρισε το αφιέρωμα της βραζιλιάνικης Γκρέμιο, με αποσπάσματα απ' το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.Τα social media κατακλυστηκαν απ' τα σκίτσα τα οποία οι δημιουργοί τους έχουν εμπνευστεί απ' τον άφατο πόνο της τραγωδίας.


 Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ολονυχτία των φίλων του συλλόγου, οι οποίοι υποδέχτηκαν την επέτειο της τραγωδίας με αναμμένα κεριά στη μνήμη των 71 νεκρών της τραγωδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..