Παντελίδης: “Στα τοπ κλαμπ της Ελλάδας ο Άρης” (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη, έκανε ο Σάββας Παντελίδης.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη, έκανε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός, παρουσιάστηκε από τους κίτρινους, αναλαμβάνοντας την καθοδήγηση της ομάδας μετά τον Πάκο Ερέρα. 

Αρχικά είπε:

“Χαίρομαι που είμαι εδώ, ξέρω γιατί είμαι εδώ, έχω τις ίδιες φιλοδοξίες με την ομάδα. Θα πετύχουμε τους στόχου μας. Είμαι έτοιμος για αυτό”.

Για το λάτιν στοιχείο του Άρη: “Στην καριέρα μου έχω συνεργασστεί με πολλούς τέτοιους ποδοσφαιριστές και ταιριάζουμε 100%. Δεν έχω να αλλάξω πολλά πράγματα, γιατί ο τρόπος του παιχνίδιού του Άρη, εκφράζει την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου”.

Συνέχισε λέγοντας: 

“Ο Άρης είναι ένα από τα τοπ κλαμπ της Ελλάδας, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα δουλέψουμε σε αυτό. 

Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, σαν άνθρωπος δεν φοβάμαι ποτέ, δουλεύω πολύ, και μέσα από τη δουλειά μπορείς να καταφέρεις”. 

Για τους στόχους: “Στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, και στόχος είναι κάθε Κυριακή να είμαστε καλύτεροι και βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη”. 

Για το ποιος ήθελε τη συνεργασία περισσότερο, ο Άρης ή ο ίδιος:
“Σε μια συνεργασία, θέλουν και οι δύο”. 

Ο Σάββας Πάντελίδης, πρόσθεσε ακόμα: “Είναι μια καλή περίοδος αυτή που έρχομαι στον Άρη, είναι η διακοπή και έχουμε δέκα μέρες να δουλέψουμε, δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο, έχω δει την ομάδα σε πολλά παιχνίδια, γνωρίζω και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. 

Ο Άρης έχει κόσμο που αδικήθηκε, πικράθηκε, ξέρω τις απαιτήσεις και που έρχομαι, μπορεί στην αρχή να υπάρξει κάποια δυσπιστία από κάποιους, αλλά όλα τα ξεπερνάς με τη δουλειά. Με τη δουλειά μας, θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα στο γήπεδο, που θα κάνει ωραία πράγματα, και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα που μπορούμε να προσφέρουμε στον κόσμο για να έρθει στο γήπεδο. 

Θα ήθελα να κάνουμε την ομάδα, πιο ρεαλιστική στα παιχνίδια της, γιατί και ο Αστέρας Τρίπολης, ήταν τρίτος σε τελικές αλλά αυτό δεν σήμαινε κάτι στη βαθμολογία”. 

Για το τι θα πει στους παίκτες:
“Θα τους πω πως ένα παιχνίδι ξεκινά από τη Δευτέρα, και θα πρέπει να δουλεύουμε όλη την εβδομάδα”.

Για το γεγονός πως στις 30/9 βρέθηκε στην ίδια αίθουσα, ώς προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και αν το περίμενε πως θα βρεθεί σε αυτή τη θέση: “Δεν το περίμενα, πάντα όμως στη ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μερα. Η αλήθεια είναι, πως τότε ζήλεψα την ατμόσφαιρα που είδα”.

Για το υλικό της ομάδας: “Είναι πάρα πολύ καλό, θα γίνει η αξιολόγηση, αλλά είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο”. 

Συνεργάτες του θα είναι οι Άκης Βάβαλης, Απόστολος Τερζής, Σάκης Παντελίδης (γυμναστής), Αντώνης Λύκουρης (προπονητής τερματοφυλάκων), Πέτρος Σομπότοβιτς (αναλυτής αγώνων).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.