Παραλίκας: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Στην καλή αμυντική λειτουργία του Λαυρίου, στο δεύτερο ημίχρονο, απέδωσε τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου ο συνεργάτης του Χρήστου Σερέλη, Σάκης Παραλίκας.

Στην καλή αμυντική λειτουργία του Λαυρίου, στο δεύτερο ημίχρονο, απέδωσε τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου ο συνεργάτης του Χρήστου Σερέλη, Σάκης Παραλίκας. 

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ νευρικά το παιχνίδι, δεν ξέρω για ποιον λόγο ακριβώς, με αποτέλεσμα να χάσουμε την ψυχραιμία μας, να χάσουμε κάποια εύκολα καλάθια, το οποίο μας έφερε ακόμα περισσότερο εκνευρισμό και μέχρι να βρούμε λίγο τα πατήματά μας την αυτοπεποίθηση μας και τη συγκέντρωση μας πέρασε λίγος χρόνος. Απ’ ό,τι βλέπω από τα στατιστικά και από το παιχνίδι, έχουμε δύο δεκάλεπτα που παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα στο 2ο και στο 4ο, τα οποία μας έβαλαν στο 2ο δεκάλεπτο μέσα στο παιχνίδι και έληξε το πρώτο ημίχρονο ισοπαλία και το δεύτερο ημίχρονο, επειδή κερδίσαμε με το 4ο δεκάλεπτο από την άμυνα κυρίως, καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. 

Περιμέναμε από τον Κολοσσό ότι θα είναι ανταγωνιστικός. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και καλά δουλεμένη από τον coach Βετούλα. Ευτυχώς για εμάς κερδίσαμε, γιατί η εβδομάδα όπως ξέρετε ήταν πάρα πολύ περίεργη με την απουσία του coach μας Χρήστου Σερέλη, που έκανε ένα χειρουργείο και ευτυχώς ήταν μαζί μας έστω και με τα πολιτικά του στον πάγκο έδωσε πνοή. Προχωράμε. Εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα που βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έτσι θα κινηθούμε και τώρα», υποστήριξε ο Σάκης Παραλίκας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.