ΠΑΟΚ: Αγωνία για Μαργαρίτη

Νάρθηκας στο χέρι του αρχηγού του ΠΑΟΚ και μένει να φανεί -μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ηφαιστο- το χρονικό διάστημα της αποχής του

Νάρθηκας τοποθετήθηκε στο χέρι του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Σύμφωνα και με την ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της ομάδας που τραυματίστηκε στον δεξί αγκώνα στη διάρκεια του αγώνα με τον Ηφαιστο στη Λήμνο, υποβλήθηκε (18/11)σε ακτινογραφία και τοποθετήθηκε προστατευτικός νάρθηκας στο χέρι του.
Ο Μαργαρίτης θα υποβληθεί τη Δευτέρα (19/11) το πρωί σε νέες εξετάσεις (μαγνητική), από τις οποίες θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Με 5 ράμματα ο Τέπιτς

Σε ό,τι αφορά στον Μιλένκο Τέπιτς, ο Σέρβος παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε 5 (νέα) ράμματα στο δεξί φρύδι, όπου είχε ένα σκίσιμο στη διάρκεια του αγώνα της Λήμνου. Συμμετείχε πάντως κανονικά στην προπόνηση (18/11) με την οποία ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι (21/11) με την Τενερίφη για την 7η αγωνιστική του BCL.
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται το μεσημέρι της Δευτέρας (19/11), με βίντεο και προπόνηση, ενώ η αποστολή της ομάδας αναχωρεί νωρίς το πρωί (06:30) της Τρίτης (20/11) για την Τενερίφη, με ενδιάμεσους σταθμούς Αθήνα και Μαδρίτη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.