Η απάντηση του Μπόγρη στους φίλους του Παναθηναϊκού (video)

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε αποκλειστικά στο αεροδρόμιο και στη κάμερα των καναλιών novasports λίγο πριν την αναχώρηση των ''ερυθρόλευκων'' για το Μόναχο δίνοντας την δική του απάντηση στον κόσμο του Παναθηναίκού

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε αποκλειστικά στο αεροδρόμιο και στη κάμερα των καναλιών novasports λίγο πριν την αναχώρηση των ”ερυθρόλευκων” για το Μόναχο δίνοντας την δική του απάντηση στον κόσμο του Παναθηναίκού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους Νικήτα Αυγουλή και Δημήτρη Καρύδα:

Για τη Μπαγερν:

”Υπάρχει τρομερή πίεση, θέλουμε να κλείσουμε τον κύκλο των αρνητικών αποτελέσματων,η Μπάγερν είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα,θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.”

Τι έλειψε στο ΟΑΚΑ δύο φορές:

”Διαφορετικά ματς, στο πρώτο χάσαμε την συγκέντρωση μας, παλέψαμε αλλά τα ριμπάουντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα μας.Στο δεύτερο είχαμε ένα  πλάνο, το ακολουθήσαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες κατοχές και πληγωθήκαμε από την επίθεση μας. Είναι Νοέμβριος ακόμα, είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια, μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα ματς στην Ευρωλίγκα.”

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός με τη Μπάγερν:

”Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τη Μπαγερν, γνωρίζουμε πως είναι πολύ σκληρή ομάδα, έχει καλούς ψηλούς αλλά δεν έχει αθλητικά γκαρντ. Είναι μια ομάδα που παίζει ξύλο…Ο κόσμος στη Γερμανία διψάει για μπάσκετ και το πρότζεκτ εκεί είναι αξιοζήλευτο. Πρέπει να πάρουμε το ματς, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, χρειάζεται να βγάλουμε αντίδραση και να κάνουμε μια νέα αρχή.”

Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του:

Μια ζωή πανηγυρίζω έντονα, πάντα αγωνίζομαι με πάθος, από μικρός, πάιρνω ενέργεια και αδρεναλίνη και προσπαθώ να μεταδώσω το πάθος προς τους συμπαίκτες μου, να τους ανεβάσω το ηθικό και τη ψυχολογία. Τις περισσότερες φορές αντιδρώ με χιούμορ, μόνο έτσι μπορώ να ξεπεράσω τις αποδοκιμασίες. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι αισιόδοξος και δεν έχω καμία αμφιβολία πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.