Έφτασε το νέo Update του No Man’s Sky

Σιγά σιγά παίρνουμε αυτό που μας υποσχέθηκαν.Εκεί που το Abyss ενθάρρυνε τους παίκτες να...

Σιγά σιγά παίρνουμε αυτό που μας υποσχέθηκαν.

Εκεί που το Abyss ενθάρρυνε τους παίκτες να εξερευνήσουν τα βάθη των ωκεανών, το Visions θέλει τους παίκτες να επιστρέψουν στη γη από την οποία προήλθαν και να διερευνήσουν ακόμα πιο εκπληκτικούς πλανήτες.

Όπως δείχνει ο τίτλος, Visions, αυτή η ενημέρωση θα είναι μια πολύχρωμη προσθήκη στον τίτλο, φέρνοντας μια ζωντάνια σε ένα ήδη φωτεινό σύμπαν. Οι προηγουμένως νεκροί πλανήτες ξαφνικά θα έχουν φρέσκια ζωή, μυστηριώδη αντικείμενα να βρείτε, και ακόμη περισσότερα αναμνηστικά για να συλλέξετε.

Σύμφωνα με την Hello Games, “το Visions θα γνωρίσει τους παίκτες σε νέα παράξενα και περίεργα πλάσματα που βρίσκονται ανάμεσα στα αστέρια, περιμένοντας να ανακαλυφθούν για πρώτη φορά”.

Το Visions θα εισάγει επίσης μια νέα κοινοτική ερευνητική αποστολή που θα επιτρέψει στους παίκτες να συνεργαστούν για έναν κοινό στόχο σε μια πιο σταθερή co-op εμπειρία.

“Το Visions θα φέρει μεγαλύτερη ποικιλία στο No Man’s Sky, καθώς το σύμπαν έχει γίνει πιο αλλόκοτο, ζωντανό και συναρπαστικό για τους παίκτες. Οι παίκτες καλούνται να απελευθερώσουν τον αρχαιολόγο μέσα τους και να εξερευνήσουν τον γαλαξία και τους πλανήτες που περιέχουν τα οστά αρχαίων εξωγήινων μορφών ζωής. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ανακαλύψουν τα ερείπια των πεσόντων δορυφόρων για να διασώσουν τα μέρη τους αλλά κινδυνεύουν να επιστήσουν την προσοχή μιας νέας απειλής. Οι παίκτες που θα μπορέσουν να υπομείνουν και να επιβιώσουν στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες στο No Man’s Sky μπορούν να ανταμειφθούν με προηγούμενους κρυστάλλινους θησαυρούς που ανάβουν μόνο στις χειρότερες καταιγίδες.”

To Visions κυκλοφορεί για το No Man’s Sky σε XBOX One, PlayStation 4 και PC σήμερα, 22 Νοεμβρίου 2018.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.