Ντούλκο: «Η καλύτερη υποστήριξη» (video)

Η Γκιζέλα Ντούλκο χαρακτήρισε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Μπόκα Τζούνιορς ως την καλύτερη στον κόσμο, με αφορμή το κατάμεστο «Μπομπονέρα» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του συζύγου της, Φερνάντο Γκάγκο.

Η Γκιζέλα Ντούλκο χαρακτήρισε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Μπόκα Τζούνιορς ως την καλύτερη στον κόσμο, με αφορμή το κατάμεστο «Μπομπονέρα» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του συζύγου της, Φερνάντο Γκάγκο. Η σύντροφος του Γκάγκο εμφανίστηκε αισιόδοξη για τον επαναληπτικό τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες στο «Μονουμεντάλ». 

Χαρακτηριστικά, η Ντούλκα τόνισε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Η καλύτερη υποστήριξη στον κόσμο. Αυτή η φωτογραφία είναι μοναδική, φανταστική! Και όχι μόνο για την εικόνα, που είναι ένα κομμάτι του τεράστιου αριθμού των ατόμων που δεν μπόρεσαν να μπουν στο στάδιο. Τέτοιο κίνητρο για αυτόν τον τελικό, τέτοια αναμονή, τόση ένταση και τόση αγάπη! Πριν γνωρίσω τον Φερνάντο δεν παρακολουθούσα ποδόσφαιρο, τώρα είναι μέρος της ζωής μου και εύχομαι για εκείνον, για τους συμπαίκτες του, για τους οπαδούς και το σύλλογο, να νικήσουν το Σάββατο. Πάμε».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.