Περισσεύουν οι τελικές του Ολυμπιακού

Και στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός δημιούργησε ουκ ολίγες τελικές προσπάθειες, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ. Διατήρησε έτσι τα χαμηλά ποσοστά αξιοποίησης των πολλών ευκαιριών που παράγει.

Και στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός δημιούργησε ουκ ολίγες τελικές προσπάθειες, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ. Διατήρησε έτσι τα χαμηλά ποσοστά αξιοποίησης των ευκαιριών που παράγει. Αυτή τη φορά, πάντως, δεν του κόστισε, καθώς έφθασε στην υπερπολύτιμη νίκη για την κούρσα του τίτλου, χάρη στο γκολ του Βούκοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Με τις φάσεις που έκανε κόντρα στον Ατρόμητο η ομάδα του Πειραιά έφθασε τις 170 τελικές προσπάθειες σε 11 αγωνιστικές. Δηλαδή σε κάθε αγώνα δημιουργεί κατά μέσο όριο 15,4. Δίχως άλλο πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο, που αποδεικνύει πως περισσεύουν οι τελικές στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς. Ένα σύνολο το οποίο παίρνει υψηλότατο βαθμό στο δημιουργικό τομέα του παιχνιδιού.

Στην κατηγορία των τελικών, πίσω από τον Ολυμπιακό ακολουθεί η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 124 (δηλαδή έχει 46 λιγότερες από τους «ερυθρόλευκους»). Στην 3η θέση είναι ο Αστέρας Τρίπολης με 124 ενώ ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει 115 (55 λιγότερες από τους «Πειραιώτες»).

Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός δημιούργησε 18 τελικές, που είναι οι περισσότερες σε όλες τα ματς του Ατρόμητου από την αρχή της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έκανε στο Περιστέρι λιγότερες από τις μισές (7), ενώ η ΑΕΚ είχε δέκα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Διψήφιο αριθμό ευκαιριών στα ματς με τον Ατρόμητο έκαναν ακόμη ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη (12), η Λαμία (11) και ο Αστέρας Τρίπολης (10) στο Περιστέρι.

Στην κατηγορία των γκολ ανά τελικές προσπάθειες, πιο αποτελεσματικός είναι ο Παναθηναϊκός που χρειάζεται 5.7 για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ακολουθούν ο Παναιτωλικός με 5.9, ο ΠΑΟΚ με 6.1, ο Ατρόμητος με 6.7 και η ΑΕΚ με 6.9. Ο δε Ολυμπιακός χρειάζεται 11,3 τελικές για να πετύχει γκολ.  

Είναι σαφές πως σε περίπτωση κατά την οποία βελτιώσει τα ποσοστά αξιοποίησης των πολλών ευκαιριών που δημιουργεί, τότε στη συνέχεια της περιόδου θα έχει πιθανότητες για να αλλάξει προς όφελός του την εικόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.