Ο Κολοσσός ξεκόλλησε

Την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Κολοσσός που κέρδισε εύκολα το Ρέθυμνο στην Ρόδο με 74-63. Μπράουνινγκ, Γκιμπς και Πίνκστον καθάρισαν για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.

Την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Κολοσσός που κέρδισε εύκολα το Ρέθυμνο στην Ρόδο με 74-63. Μπράουνινγκ, Γκιμπς και Πίνκστον καθάρισαν για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη. 


Οι εξαιρετικές επιδώσεις των γηπεδούχων πίσω από την γραμμή των 6,75 αποτέλεσε και το βασικό τους… όπλο στη νίκη. Οι Ροδίτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10/24 τρίποντα, ενώ χάρη στο καλό τους μακρινό σουτ, κατάφεραν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο να πάρουν διαφορά επτά πόντων (18-11).

Η διαφορά αυτή στο δεύτερο δεκάλεπτο, ανέβηκε ακόμα περισσότερο, η είσοδος του Δημήτρη Μαυροειδή πρόσφερε σταθερότητα στα ριμπάουντ, κάτι που ταλαιπώρησε αρχικά τους γηπεδούχους και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 36-21.

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Μπαρτ που έδειχνε να παίζει μόνος του κάποιες στιγμές για την ομάδα της Κρήτης, ο Κολοσσός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου διεύρυνε ακόμα περισσότερο την υπέρ του διαφορά, η οποία άγγιξε την υψηλότερη τιμή της 8:06 πριν το τέλος (66-46).

Από αυτό το σημείο και έπειτα το Ρέθυμνο έκανε μια προσπάθεια, κυρίως χάρη στην καλή του άμυνα να επιστρέψει και κατάφερε με τρίποντο του Χριστουδούλου τρία λεπτά πριν το τέλος να μειώσει ως και στους εννιά (66-57). Ίσως σε αυτό το σημείο να είχε σοβαρό πρόβλημα ο Κολοσσός, αν οι Μαυροειδής και Τσούπκοβιτς δεν έδιναν λύσεις επιθετικά.

Κολοσσός (Φλεβαράκης): Γεωργάκης 4, Ντιγκς 6(1), Μπράουνινγκ 14(4), Γκιμπς 13(2), Πίνκστον 14, Μαυροειδής 6, Γεωργαλής 3(1), Τσούπκοβιτς 5(1), Δημάκος, Κάρτερ 9(1).

Ρέθυμνο (Ζιάγκος): Τζόνσον 13(1), Χριστοδούλου 5(1), Μπαρτ 21(3), Κλάντον 2, Ντάνιελς 12, Σιγκούνας, Καλογιαννίδης, Ραζής, Μπρέισι 6(1), Τζόουνς 4.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.