Ντιένγκ: “Είχα πρόταση από την ΑΕΚ”

Ο Αλιού Ντιένγκ παραδέχτηκε πως είχε δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ, όμως αποφάσισε να μην αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από την ομάδα του και να παραμείνει σε αυτή έως το καλοκαίρι.

Ο Αλιού Ντιένγκ παραδέχτηκε πως είχε δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ, όμως αποφάσισε να μην αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από την ομάδα του και να παραμείνει σε αυτή έως το καλοκαίρι. Ο Αφρικανός μέσος εμφανίστηκε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά, ο Ντιένγκ τόνισε: “Είναι αλήθεια ότι υπήρξε επαφή και είχα μια πρόταση από την Αθήνα. Είναι ένας σύλλογος που με θέλει και είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρονται και έχουν καταθέσει πρόταση. Είναι μια καλή πρόταση και από το ξεκίνημα, όταν υπέγραψα στην Αλζέ, είπα ότι ήταν ένα σκαλοπάτι για την Ευρώπη”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Η Αλζέ είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος που με βοηθάει να γίνω γνωστός στον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία μου δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο. Δεν είμαι εγώ που θα πάρω την απόφαση, γιατί δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Αλζέ. Η διοίκηση είναι εκείνη που αποφάσισε να μείνω. Ο Κασί Σαΐντ (σ.σ. ο πρόεδρος) είναι σαν πατέρας μου και θέλει το καλύτερο για την καριέρα μου. Αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση τη δεδομένη στιγμή και να με κρατήσει ως το τέλος της σεζόν”.

Τέλος, ο Αφρικανός μέσος υπογράμμισε: “Νομίζω πως αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά εδώ. Σε κάθε περίπτωση, εξαρτάται από τις προτάσεις που θα έχω στο τέλος της σεζόν. Αν υπάρχει μια καλή ομάδα που θα προκύψει και θα θέλει να με αποκτήσει, τότε θα μπορούσα να φύγω στο τέλος της σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι είναι καλό που θα μείνω τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τίτλους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κυριαρχήσουμε στις διαφορετικές διοργανώσεις που συμμετέχουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.