Δόθηκε πράσινο φως στο reboot του “Jay and Silent Bob”

Ας ξεκινήσουν τα γυρίσματα.Το reboot του "The Jay and Silent Bon" έλαβε, επισήμως, το πράσινο φως...

Ας ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Το reboot του “The Jay and Silent Bon” έλαβε, επισήμως, το πράσινο φως για να εκκινήσει διαδικασίες παραγωγής, και τα γυρίσματα ξεκινούν σε ένα μήνα.

Ο δημιουργός της, Kevin Smith ή αλλιώς Silent Bob, ήταν ο ίδιος που επιβεβαίωσε το γεγονός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Στη λεζάντα που ακολούθησε την εικόνα με τους γνωστούς πρωταγωνιστές, ο Smith ανακοίνωσε πως το reboot πήρε το πράσινο φως και ευχαρίστησε τις Saban Films και Universal Entertainment.

Jay and Silent Bob Green Light

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος, πρωταγωνιστής και συν-δημιουργός του franchise ενημέρωσε το κοινό πως αυτός και ο συμπρωταγωνιστής του, Jason Mewes, ξεκινούν γυρίσματα στη Νέα Ορλεάνη στις 25 Φεβρουαρίου, και πως καλό θα ήταν να παραμείνουν συντονισμένοι στο Instagram αφού έρχονται ανακοινώσεις σχετικές με το casting επιπλέον ηθοποιών.

Η ανακοίνωση για το ερχόμενο reboot έγινε στις αρχές του 2017, και πάλι μέσω Instagram. Ο Smith τότε περιέγραψε και την υπόθεση που θα ακολουθεί η ταινία, καθώς και την ιδέα του για αυτή, να αποτελεί μία “ειρωνική ταινία που ασχολείται με τη τωρινή εμμονή της βιομηχανίας για επαναδημιουργία”.

Οι Jay και Silent Bob ξεκίνησαν την ιστορία τους από το “Clerks” του 1994, την πρώτη ταινία του λεγόμενου View Askewniverse, του ψυχαγωγικού σύμπαντος που δημιούργησε ο Smith. Το σύμπαν του, έκτοτε, έχει επεκταθεί σε σειρές και κόμικ, πέρα από τις κινηματογραφικές του προσθήκες, ενώ οι δύο χαρακτήρες μπήκαν για πρώτη φορά σε τίτλο με το “Jay and Silent Bob Strike Back “.

Πέραν του ερχόμενου reboot, μία ακόμα σειρά, εικονικής πραγματικότητας, βρίσκεται σε ανάπτυξη, με σκοπό να φέρει τον θεατή στη θέση του ίδιου του Silent Bob.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.