Αποφασισμένος για την προσπέραση

Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, προκειμένου να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση κατάληψής της (16:00).

Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, προκειμένου να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση κατάληψής της (16:00). Οι Περιστεριώτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα 3-0 από τον ΠΑΟΚ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον Νταμίρ Κάναντι να υπολογίζει και πάλι στον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Αυστριακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Θεοδωράκη στην εστία και τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη και Καρασαλίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάκιτς και Κιβρακίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μάντσον και Ούμπιδες να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Ενσικουλού θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, πίσω από τους Μανούσο και Κουλούρη, οι οποίοι θα είναι το επιθετικό δίδυμο των “κυανόλευκων”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.