Σύσκεψη κορυφής στο Κορωπί! Συναντήθηκαν Νταμπίζας και Δώνης

Εφ' όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα, του Γιώργου Δώνη και των μελών του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15/05) στο Κορωπί.

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα, του Γιώργου Δώνη και των μελών του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15/05) στο Κορωπί. 

Ο προπονητής των Πράσινων, οι συνεργάτες του και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου ανέλυσαν τα δεδομένα της σεζόν που πέρασε με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που υπάρχουν (στατιστικά, μετρήσεις κτλ), ενώ έγινε σύγκριση της παρουσίας της ομάδας στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο και ανάλυση της μεγάλης διαφοράς που υπήρξε στην αγωνιστική εικόνα του Τριφυλλιού. 

Στη σύσκεψη κορυφής έγινε αναλυτική καταγραφή των πεπραγμένων κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, αλλά και της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψιν τα διαφορετικά συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην ποδοσφαιρική χρονιά.

Παράλληλα έγινε σύγκριση και με άλλες ομάδες, ενώ ο στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν να υπάρξει καλή γνώση αναφορικά με τη διαχείριση της κατάστασης τη νέα αγωνιστική περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.