Σίλβα: «Μπορεί να ξυπνήσει ο Μέσι»

Ο Τιάγκο Σίλβα προειδοποιεί ότι η Βραζιλία δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τις μέτριες ως τώρα εμφανίσεις του Λιονέλ Μέσι στο Κόπα Αμέρικα.

Ο Τιάγκο Σίλβα προειδοποιεί ότι η Βραζιλία δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τις μέτριες ως τώρα εμφανίσεις του Λιονέλ Μέσι στο Κόπα Αμέρικα.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα για άλλο ένα τουρνουά με την Εθνική Αργεντινής δεν δείχνει το γνώριμό του πρόσωπο, όμως ο μπακ της Βραζιλίας τονίζει ότι η «σελεσάο» πρέπει να του δείξει ιδιαίτερη προσοχή στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.

«Ειναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και μπορεί ακόμα να ξυπνησει. Θα πρέπει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα όταν έχουμε τη μπάλα και όταν δεν την έχουμε. Μερικές φορές μπορεί να δείχνει ότι περπατάει στο παιχνίδι, αλλά πάντα ψάχνει τον χώρο για να εξαπολύσει αντεπίθεση. Όσο και αν τον μελετήσεις, ποτέ δεν μπορείς να αντιληφθείς πλήρως την ποιότητά του, μπορεί να βγάλει πάντα κάτι από το καπέλο που δεν μπορείς να φανταστείς. Είναι ένα προνόμιο να μπορώ να τον αντιμετωπίζω ξανά και θα προσπαθήσουμε να τον φρενάρουμε», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.