“Ο δρόμος οδηγεί προς στήριξη στις Υποδομές”

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, Νίκος Κολομπούρδας, μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας και για τη συνεργασία του με τον Μπόλονι.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, Νίκος Κολομπούρδας, μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας και για τη συνεργασία του με τον Μπόλονι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολομπούρδας στο “Αθλητικό Metropolis”

Για τη συνεργασία μέσα στην ομάδα:
 «Αυτή είναι η πολιτική του ΠΑΟΚ και του προπονητή, ο οποίος έχει την θέληση να ασχοληθεί με νέα παιδιά. Φυσικά, αυτό γίνεται και λόγω του χρήματος, τώρα που υπάρχει λιγότερο, στρεφόμαστε σε Έλληνες παίκτες. Παλαιότερα οι ομάδες προτιμούσαν να δαπανούν τα χρήματά τους σε μεταγραφές παικτών από το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ πάντως και η εκπαίδευση είναι καλύτερη και τα παιδιά είναι πιο έτοιμα».
 
Για τις διαφορές τις Ελλάδας με τη Γερμανία στα τμήματα υποδομής:
«Με το πλάνο που υπάρχει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 4 χρόνια, την καλή δουλειά που γίνεται, νομίζω ότι και προβλήματα να μην υπήρχαν οι παίκτες θα έπαιρναν ευκαιρίες. Ξέρω πως είναι τα πράγματα στην Γερμανία. Είναι χρόνια μπροστά σε αυτό το κομμάτι. Όταν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο δουλεύονται πιο σωστά από μικρή ηλικία οι παίκτες. Πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες, στην Ελλάδα είναι δύσκολα αλλά με τον δικό μας τρόπο προσπαθούμε να σπρώξουμε παιδιά να είναι έτοιμα να αγωνιστούν πρώτη ομάδα».
 
Για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα:
«Φέτος η συνεργασία με τον Μπόλονι είναι πολύ καλή. Ο στόχος είναι τα παιδιά να είναι σωματικά έτοιμα, να μπορούν να ανταπεξέλθουν και να αντέξουν στον ρυθμό και την πίεση, σωματικά και ψυχολογικά. Πάντως και τα παιδιά έχουν μεγάλη πίεση από εμάς. Η συνεργασία με όλους τους ανθρώπους του τιμ είναι πολύ καλό και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι καθημερινά.
Στο εξωτερικό, υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα. Οι προπονητικές μονάδες εδώ μειωμένες. Τα πράγματι εκεί είναι πολύ πιο πολλά. Γι αυτό βγαίνουν ποδοσφαιριστές κάθε λίγο και λιγάκι. Όταν ένα παιδί από το σχολείο έρχεται κατευθείαν στο γήπεδο η απόδοση του λογικό είναι να είναι κάπως μειωμένη».
 
Αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος:
 «Βεβαίως. Αν έλεγα κάτι άλλο θα είναι ψέματα. Και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να ξαναγίνει, 6-7 παίκτες να είναι στο ρόστερ, κάποιοι να παίζουν και βασικοί. Εγώ να έχω 25 θέλω και οι 25 να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η φιλοσοφία. Να αγωνιστούν παίκτες στον ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι κέρδος να παίξει άλλου, σαν δανεικός. Το κέρδος είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να προβλέψω πόσοι θα παίξουν τη νέα χρονιά. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Από τα οικονομικά, την ηρεμία στην ομάδα, την θέση της. Ο δρόμος όμως οδηγεί προς στήριξη στις Υποδομές, αναγκαστικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.