Πάει το δίπλωμα του Αζάρ

Η βελγική αστυνομία αναγκάστηκε να κατασχέσει το δίπλωμα του Κιλιάν Αζάρ, όταν συνελήφθη να οδηγεί με 240 χιλιόμετρα την ώρα, στον αυτοκινητόδρομο της πόλης Τουρνέ.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/08/2019 • 06:32
Ο Κιλιάν Αζάρ
  • shares
Η βελγική αστυνομία αναγκάστηκε να κατασχέσει το δίπλωμα του Κιλιάν Αζάρ, όταν συνελήφθη να οδηγεί με 240 χιλιόμετρα την ώρα, στον αυτοκινητόδρομο της πόλης Τουρνέ. Οι Βέλγοι κατάφεραν να τον σταματήσουν στην πόλη Ρουλέρ. 

Ο αδερφός των Εντέν και Τοργκάν Αζάρ αναμένεται να οδηγηθεί στη βελγική δικαιοσύνη, η οποία θα αποφασίσει για την ποινή, που θα του επιβληθεί και για το πότε θα πάρει πίσω το δίπλωμα οδήγησης. Αρχικά, ο βελγική αστυνομία θα του το αφαιρέσει για τις επόμενες 15 ημέρες. Ήδη, στο Βέλγιο υπάρχουν αρκετά επικριτικά σχόλια για τον Κιλιάν Αζάρ, ενώ προβληματισμός επικρατεί και στις τάξεις της ομάδας του, Σερκλ Μπριζ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία