Άλλαξε όνομα μετά από 36 χρόνια το γήπεδο της Άντερλεχτ

Δεν υπάρχει πλέον το περίφημο Κοστάντ Βαντεν Στοκ. Το γήπεδο της Άντερλεχτ θα λέγεται από εδώ και στο εξής... Λόττο Παρκ!
0
Ηλίας Βλάχος
09/07/2019 • 20:59
Το πρώην... Κοστάντ Βαντεν Στοκ
  • shares
Δεν υπάρχει πλέον το περίφημο Κοστάντ Βαντεν Στοκ. Το γήπεδο της Άντερλεχτ θα λέγεται από εδώ και στο εξής... Λόττο Παρκ!

Το πρωί της Τρίτης έγινε αντιληπτό από έναν οπαδό της Άντερλεχτ καθώς παιρνόντας μπροστά από το γήπεδο είδε αυτό!


Αμέσως μετά βέβαια οι άνθρωποι της Άντερλεχτ κάλυψαν τη νέα ονομασία του γηπέδου αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, στην εποχή των social media, το "κακό" είχε γίνει......και 21 λεπτά το tweet του οπαδού της Άντερλεχτ ακολούθησε η επιβεβαίωση από τους ανθρώπους της ομάδας. 

Προ δύο μηνών ο οικονομικός διευθυντής της Άντερλεχτ είχε υπαινιχθεί ότι ενδεχόμενη αλλαγή ονόματος στο γήπεδο της Άντερλεχτ μπορεί να αποφέρει μεγάλα οικονομικά κέρδη!

Η Εθνική Λοτταρία του Βελγίου φιγουράρει στην φανέλα των Βέλγων από την περσινή σεζόν και φαίνεται πως κέρδισε και την μάχη για την μετονομασία του γηπέδου μετά από 36 χρόνια!

Το γήπεδο της Άντερλεχτ άνοιξε τις θύρες του το 1917 με το όνομα Εμίλ Βερσέ! Το 1983 το στάδιο ανακατασκευάστηκε ολοσχερώς και άλλαξε και ονομασία παίρνοντας το γνωστό σε όλους μας Κονστάντ Βαντεν Στοκ το οποίο άντεξε ως... σήμερα!
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/08/2019 • 07:03

Δρόμος με εμπόδια για Λίβερπουλ, "Σίτι, Άγιαξ. Πάθος για γκολ στη Νορβηγία

Κινδύνους θα αντιμετωπίσει και η Λίβερπουλ στο Σαουθάμπτον ενώ στο ντέρμπι της Premier League η Σίτι είναι φαβορί αλλά η Τόττεναμ έχει την φιλοδοξία να μείνει σε τροχιά κορυφής. Ματς για γκολ περιμένουμε στην Νορβηγία, στο Ναντ αλλά και στο Λεβερκούζεν.