Σλούκας: Τεράστια επιτυχία…

Ο κόσμος βοήθησε τους παίκτες του Ολυμπιακού να φτάσουν σε μια μεγάλη επιτυχία. Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τους φιλάθλους, που τους έδωσαν δύναμη. Λο: Ανυπομονώ για το Φάιναλ Φορ.

Ο κόσμος βοήθησε τους παίκτες του Ολυμπιακού να φτάσουν σε μια μεγάλη επιτυχία. Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τους φιλάθλους, που τους έδωσαν δύναμη.

Αρχικά όμως εξήγησε πως τα κατάφεραν, λέγοντας πως «σίγουρα είναι τεράστια επιτυχία, είχαμε πίστη ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και τα καταφέραμε..».
Αναφερόμενος στον κόσμο είχε να πει πως «παίρνεις τεράστια δύναμη από τον λαό του Ολυμπιακού. Είναι κάτι πολύ όμορφο».

Λο: Ανυπομονώ για το Φάιναλ Φορ
Μια ανυπομονησία διακατέχει πλέον τον Έισι Λο για τη στιγμή που θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» και θα αγωνιστεί στο Φάιναλ Φορ.

Μια εμπειρία πρωτόγνωρη για τον Αμερικανό άσο του Ολυμπιακού ήταν τόσο η σημερινή, όσο και εκείνη που έρχεται στην τελική φάση της Ευρωλίγκας. «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Σιένα. Περιμένω με ανυπομονησία τη στιγμή που θα παίξουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Λο.

Όταν ρωτήθηκε για τον Μπο ΜακΚάλεμπ είπε πως «με ενδιαφέρει που κέρδισε η ομάδα μου. Από την πλευρά μου, έκανα ό,τι μπορούσα για τον Ολυμπιακό. Ο ΜακΚάλεμπ είναι ένας καλός παίκτης, για τον οποίο είχα ακούσει πολλά καλά λόγια, όταν πρωτοήρθα στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον του, αλλά τον σέβομαι απόλυτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.