«Άξιον Εστί» το ποδόσφαιρο στην Τρίπολη! (video)

Γίνεται θεσμός με «ιερό» σκοπό και καλή διάθεση. Το καθιερωμένο φιλικό της Μεγάλης Παρασκευής για τη στήριξη και την προβολή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί" πραγματοποιήθηκε και αυτή τη Μεγάλη Παρασκευή στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Γίνεται θεσμός με «ιερό» σκοπό και καλή διάθεση.  Το καθιερωμένο φιλικό της Μεγάλης Παρασκευής για τη στήριξη και την προβολή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας “Άξιον Εστί” πραγματοποιήθηκε και αυτή τη Μεγάλη Παρασκευή στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Οι εργαζόμενοι στον Αστέρα Τρίπολης αντιμετώπισαν ομάδα εκπροσώπων του Τύπου προσφέροντας όλοι τους ωραίο θέαμα, όσο άπαντες μπορούσαν ασφαλώς.

Εξάλλου, σε τέτοια παιχνίδια σημασία έχει το «γιατί» κι όχι τόσο το… «πώς» ή και το «πόσο» βέβαια, για όσους στέκονται στην καταγραφή του σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν και τη φετινή χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος, χωρίς ουδείς να σταθεί και προπάντων να σχολιάσει το συγκεκριμένο κομμάτι της αναμέτρησης. 

Στο τέλος όλοι ένιωσαν ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους στο φιλικό , ενώνοντας τις φωνές στους στο σύνθημα: «Δίνουμε Αίμα, Αγάπη, Ελπίδα, στηρίζουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας “Άξιον Εστί”».

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου “Αξιον Εστί” είναι προγραμματισμένη για τις 27-28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη. Ώρες: 11:00 με 17:00 από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων η Αγία Σοφία.

Α, ναι.. Υπάρχει και το σκορ, 3-3! Διέρευσε, τυχαία (;), πως τα γκολ των τυπικά γηπεδούχων σημείωσε ο Υπεύθυνος Επικονωνίας της Αρκαδικής ομάδας, Γιάννης Ντάλας..
Μια ισοπαλία με όλους τους μετέχοντες να νιώθουν νικητές κι άξιοι..
Δείτε στιγμιότυπα από το φιλικό αλλά τόσο σημαντικό ματς όπως το κατέγραψε η κάμερα του επίσημου διαδικτυακού καναλιού του Αστέρα Τρίπολης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.